«Sunny Village» http://sunnyvillage.org - це уособлення особливого способу життя і стилю. Новий індивідуальний проект комфортабельних 3-х поверхових котеджів стилізований під європейський дворик, розташований на вершині пагорба в самому центрі міста, одразу за староміським мостом. Престижне розташування котеджів свідчить про особливий статус їх власників.

Наші будівлі мають ряд сучасних архітектурних рішень, які застосовуються у Вінниці вперше і будуть створені тільки для жителів котеджного містечка «Sunny Village».

Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «SunnyVillage» є найпривабливішим місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут!

  •   Розташування у центрі міста

Про це багато говорити не будемо. Лише 1 хвилина на авто і ви уже на вул. Соборній. Зручна транспортна розв’язка дозволяє вам без заторів та зайвої трати часу дістатися до будь-якого району міста. 

 Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «SunnyVillage» є найпривабливішим місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут!

  •  Відкрита тераса на даху

Це безперечна перевага! Адже ви можете насолоджуватись неперевершеними панорамними краєвидами, влаштовувати затишні сімейні посиденьки або дружні вечірки не на подвір’ї, як це зазвичай відбувається, а на власній відкритій терасі. Облаштовувати власну терасу на даху, особливо в умовах урбаністичної реальності – це мрія багатьох мешканців міста, яка так і залишиться мрією.. Але саме у цьому котеджі ви можете здійснити її для себе та своїх близьких. Втілюйте у життя будь-які дизайнерські рішення, облаштовуйте терасу ротанговими меблями та створюйте свою особливу атмосферу, що пануватиме не лише у будинку, але і у повітрі. Маючи таку особливу «родзинку», ви навряд захочете проводити дозвілля у розважальному закладі чи вечеряти у ресторанах, адже кращого місця для відпочинку, чим у вашому будинку – годі і шукати! 

 Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «SunnyVillage» є найпривабливішим місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут!

  •  Високі стелі та панорамні вікна

Це ще одна суттєва перевага! Отже, на кожному поверсі наявні панорамні вікна. Це означає, що купуючи таке житло, ви значно заощадите на витратах за електроенергію, адже в денний час необхідності в штучному освітленні майже не виникатиме. Високі стелі додають кімнатам відчуття додаткового простору - це просто неймовірно естетично привабливо! До того ж – з такими стелями набагато простіше здійснювати планування простору та дизайнерське оформлення будівлі. Тож, у високій вітальні ви можете встановити масивний диван без побоювання, що його габарити візуально зроблять простір меншим та тіснішим. І наостанок про високі стелі хочемо додати, що ви навіть можете добудувати декоративні антресолі або ще один напівповерх, наприклад, у дитячій кімнаті. Високі стелі дозволяють створювати зручний, оригінальний інтер’єр без шкоди для основної площі будинку. Тож тут простір для дизайнерських рішень без-меж-ний!!!

  •  Вільне планування

Мабуть, ви уже зрозуміли, що котеджі Sunny Village є ідеальним варіантом для втілення в життя будь-яких дизайнерських концепцій. Цим багато в чому пояснюється популярність вільних планувань - адже це чудова можливість, яка дозволяє зробити житло затишним і, при цьому, врахувати усі побажання членів родини.

Наші котеджі - це не просто стандартні будиночки, під які потрібно підлаштовуватися. Свобода рішень у створенні власного простору – одна з основних переваг для покупця! Крім того, такі будинки ідеальні для розкриття творчих можливостей своїх власників. Можливості воістину неосяжні. Можна об'єднати кухню з вітальнею, зробити простору дитячу, облаштувати відокремлений кабінет або кімнату для гостей, добудувати напівповерх та багато іншого. А простір на 3-му поверсі ідеально підходить для створення романтичної мрійливої атмосфери, усамітнення і спокою...

Саме ви вирішуєте, яким буде ваш будинок, використовуючи його площу грамотно і функціонально. При цьому не забувайте, що «вау-ефекту» надають великі панорамні вікна, які роблять кімнати світлими і привітними.

Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «Sunny Village» є найпривабливішим  місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут! 

Планування приміщень будинку - це один з найважливіших і найцікавіших періодів у житті будь-якої сім'ї. І ось настав час, коли варто будувати плани і втілювати мрії у реальність. Тож втілюйте їх разом з нами!

 

  •  Утеплена енергозберігаюча будівля

Комплекс побудований з якісної цегли, утеплений мінеральною ватою, зовні оброблений штукатуркою (німецький барашек), та елементами дерева. Перекриття котеджів із залізобетонних панелей. Товщина зовнішніх стін – 52 см. У такій будівлі ви можете не хвилюватися за морозну зиму та спекотне літо. До того ж у кожному будинку встановлений надійний котел та енергозберігаючі вікна фірми «Veka» з 3х камерного склопакету з п'ятикамерним профілем, що на 100% захищають від вуличного шуму, та зберігають тепло.

 

  • Власний гараж на 2 авто та головний вхід у котедж із цоколя.

По перше, приїхавши додому, вам не потрібно ставити автомобіль в гараж, потім виходити на вулицю і заходити у будинок. Ви можете одразу піднятися по сходах і опинитися уже у затишній вітальні. А по друге, це додаткова перевага, яку забудовник створив саме задля вашої безпеки.  

 

  • Позитивна енергетика

Безумовно, це найкраще місце у Вінниці для життя! Уся Староміська височина має позитивну енергетику, очевидно тому тут і була закладена Вінниця. При біоенергетичному обстеженні місцевості, було виявлено, що лівий берег південного Бугу (тут розташований наш комплекс), починаючи від Староміського мосту і до с. Ярошевка, показав енергетику в два рази вище, ніж правий. Це говорить про набагато кращі можливості для людського організму та загалом життя у цій місцевості.

 

  • Надійна безпека вашого житла

Територія котеджного комплексу буде огороджена та автоматизована, що цілковито гарантує безпеку вас та вашої родини.   

 

  • Благоустрій території та дитячий майданчик

Забудовник піклується про естетичну картинку, яка буде радувати око та створювати ваш настрій. Тож вам гарантований зручний заїзд, озеленена територія з вишуканим ландшафтним дизайном та оздоблення тротуарною плиткою. Індивідуальні вуличні тераси кожного власника, будуть відгороджені парканчиком, виконаним у відповідному до фасадів, стилістичному рішенні. Також буде побудований дитячий майданчик. Що вирішить питання безпечного дозвілля вашої дитини, адже опинитися за територією котеджного комплексу без вас, дитина не зможе. 

  • Перевірений забудовник
  • Додатковий пакет послуг за привабливою ціною
  • Надійний юридичний супровід
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта
  • Розстрочка на купівлю

Від забудовника діє розстрочкана придбання котеджу. 1 внесок - 30% вартості, сума інших платежів обговорюється в індивідуальному порядку, з урахувань фінансових можливостей покупця.

Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «Sunny Village» є найпривабливішим  місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут! 

А тепер про планування:

У кожному котеджі на цокольному поверсі розміщені гараж (на 2 автомобілі), котельня і господарські приміщення, де так само можна розташувати пральну кімнату, тренажерний зал або більярдну кімнату.

На першому поверсі передбачені вітальня, кухня і санвузол. Кухня з виходом на задній двір, де розміщена затишна тераса. Вітальня з панорамними вікнами і видом на місто. 

На 2-му поверсі передбачені гардеробна, величезний санвузол з панорамним вікном і 2 кімнати з панорамними вікнами, в одній з яких - вихід на балкон у французькому стилі, з елементами ковки.

3-й поверх - з санвузлом і кімнатою вільного призначення, в якій можна розмістити кабінет, виділити релакс-зону чи спальню з панорамним вікном і виходом на відкриту терасу.

 Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «Sunny Village» є найпривабливішим  місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут!Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте чому котеджний комплекс «Sunny Village» є найпривабливішим  місцем у Вінниці для інвестиції в життя саме тут!

Запрошуємо вас персональну консультацію, а так само - на екскурсію по котеджному комплексу Sunny Village! Тут ви дізнаєтеся ще більше інформації про об'єкт, його вартість, додатковий пакет послуг та про можливості розстрочки.

З повагою, відділ продажів - центр нерухомості "Альянс-Інвест"
Тел: (097) 256-56-65

http://sunnyvillage.org

https://www.facebook.com/sunnyvillage.org/


Переглядів: 3294
Поширень: 0