Яскрава і насичена подіями презентація оновленого BMW X3 від офіційного дилера у Вінниці автосалону «Баварія Центр» відбулась 31 березня.

Гостей зібралось чимало, адже на цю подію так довго із справжнім нетерпінням чекали місцеві цінителі автопрому із біло-блакитним логотипом.

Усі бажаючі змогли відчути енергію та драйв від кермування новим BMW X3, протестувавши один з трьох представлених того дня у автосалоні авто цієї моделі.

За 14 років свого існування модель Х3 мала вже два покоління. Автомобілі першого покоління виїхали на дороги у 2003 році під заводським індексом Е83, та отримали рестайлінг у 2006 році. У 2010 році Е83 змінив агресивніший та спортивніший F25, який у 2014 році отримав рестайлінг. І ось вінничани стали свідками презентації абсолютно нового кросовера третього покоління із заводським індексом G01 - найагресивнішого, найспортивнішого кросовера сімейства Х.

Автосалон «Баварія Центр» представив вінничанам абсолютно нові BMW X3

Більшість присутніх сходилась на  думці, що новенькі BMW X3 дуже вдало поєднали відмінну динаміку, ефектний вигляд і високий рівень комфорту.

Справді, новий BMW X3 відрізняється від своїх попередників більш широким набором базового обладнання. За кермом нового BMW X3 втілюється безкомпромісне поєднання динаміки та максимальна комфортабельність руху, які доповнені кращими у сегменті показниками витрати палива.

Маневрений при русі у місті та на вузьких поворотах, безпечний навіть у несприятливих дорожніх умовах і на слизьких дорогах, він вирізняється курсовою стійкістю та стабільністю навіть на високих швидкостях. А опціональна динамічна система дозволяє регулювати жорсткість амортизаторів для налаштування ходової частини під індивідуальні вимоги.

Не даремно ж кажуть, для BMW X3 дорога закінчується лише там, де ви цього захочете.

Гармонійні пропорції та потужні контури BMW X3 складаються у  солідний і представницький зовнішній вигляд, що також знаходить своє продовження і у  новому ексклюзивному оформленні інтер'єру.

Автосалон «Баварія Центр» представив вінничанам абсолютно нові BMW X3

Повітроводи, що розташовані позаду передніх колісних арок утворюють яскравий динамічний акцент для ще більш спортивного вигляду. Величезні повітрозабірники у масивному передньому бампері BMW X3 підкреслюють презентабельність і потужну динаміку. Вони також слугують для кращого охолодження потужних двигунів - перш за все при спортивному характері їзди та в далеких поїздках. А істотно поліпшений акустичний комфорт робить салон BMW X3 ексклюзивною зоною спокою навіть на високих швидкостях.

Високоякісне акустичне скління істотно знижує шуми, створювані потоком повітря при русі автомобіля, а також інші зовнішні шуми. Ідеально оформлені поверхні, продумані до дрібниць дизайнерські рішення створюють досить місця для активного способу життя.

Нове покоління двигунів BMW характеризуються високою віддачою у  поєднанні зі зразковими показниками витрати палива, отриманими у  результаті застосування новітніх технологій, таких як турбонагнітач зі змінною геометрією і системою безпосереднього приску Common Rail.

Завдяки раціонально полегшеній конструкції BMW X3 став значно легше, а точно підібрані заходи щодо вдосконалення аеродинаміки дозволили досягти оптимізації коефіцієнта аеродинамічного опору. Все це позитивно позначається на динаміці руху, економічності та витратах палива.

"Відкрийте у  собі спрагу відкриттів - і реалізуйте її з BMW X3!" - проголошував ведучий свята - популярний шоу-мен Олександр Дзига. А ще не забував нагадувати, що кожен бажаючий зможе зконфігурувати свій індивідуальний автомобіль та зробити замовлення на його придбання. Адже новий Х3 – це авто для широкої категорії споживачів.

Відзначимо також відмінну організацію цього автомобільного свята, за яку відповідав давній партнер автосалону - продюсерський центр "Nekrasov".

Гостей зустрічали привітні та уважні хостес, грала приємна  lounge-музика. Бажаючі могли зробити фото на згадку у  тематичній фотозоні. Святкового настрою додало частування смачними напоями та шампанським.

Порадувала й атмосферна розважально-мистецька програма вечора. Для гостей співала автор-виконавець, композитор, лауреат та переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів Ксенія Царенко. Додав настрою та драйву шоу-балет екстремального танцю «City jam».

Новий BMW X3 тепло прийняли у Вінниці, а отже незабаром на наших дорогах додасться комфортних і швидкісних "баварців". Завітайте і ви до автосалону «Баварія Центр» (Вінниця, вул.Лебединського, 19) - замовте тест-драйв BMW X3 вже сьогодні, або у будь-який інший зручний для вас день і годину. На вас чекають!



Переглядів: 3647
Поширень: 0