Хто як не діти, люблять постійно експериментувати з образами, переодягаючись по кілька разів на день? Маленькі модники яскраво розфарбовують наші будні, заохочуючи до позитивних змін. Оскільки саме у дитинстві закладається сценарій життя, це найбільш вдалий час привити дитині відчуття стилю й гармонії. А звичка гарно одягатися стане чудовим стартом до успіху у будь-якій сфері: оточуючі завжди більш позитивно сприймають людей, які мають смак.

Змінити ситуацію на краще взявся вінницький бренд «Mini Size». Він створює вишуканий, цікавий і практичний одяг, що здатен конкурувати зі світовими брендами. За рік успішної роботи його команда вже має постійних клієнтів. У натхненниць бренду – Лілії Виговської і Надії Садової особливе бачення стилю і завдяки ідеям цих молодих матусь народжуються особливі речі: пальта, плаття, костюми…  Усі речі зроблені з любов’ю, це відчувається у кожній складці і деталі. Будь-якій з них  притаманна родзинка: одягнув – і ти маєш неперевершений вигляд. Основна ідея «Mini Size» - створювати одяг, який говорить сам за себе.    

Дитячий «Mini Size»: вишукана простота і доступна ціна

- Натхнення може з’явитися просто на вулиці, ти мимоволі підбираєш ось цьому кучерявому хлопчику «його» костюм, а тій дівчинці – елегантну сукню… Після походів по дитячих крамницях завжди стає сумно, адже наші діти заслуговують на краще. «Невже не можна вигадати щось цікавіше?» - завжди думаю я. Та й упевнена, що кожен з батьків прагне бачити свою дитину найкращою, не докладаючи багато зусиль і часу, - пояснює Лілія Виговська. - Тож разом із подругою-кумою ми вирішили створити бренд, не схожий на жоден інший. Взагалі, моя мрія – щоб ми мали своє власне українське, на достойному рівні, з гарним дизайном і по доступній ціні. Щоб в Україні був особливий продукт, скажімо, як «Zara» чи «Next» за кордоном. У нас для цього є усе, то чому б не спробувати? По-переду грандіозні плани.

Дитячий «Mini Size»: вишукана простота і доступна ціна

За словами Надії Садової, саме завдяки материнству вони з подругою відчули, чого насправді не вистачає в гардеробі сучасних дітей:

- Дійсно, хочеться створювати те, чого більше нема ніде, те, що тобі подобається і чого не треба чекати з-за кордону місяцями, - розказує Надія Садова. – У нас дуже талановиті майстрині, ми спільна команда і розуміємо один одного з напівслова.  

Дитячий «Mini Size»: вишукана простота і доступна ціна

Днями вони презентували свою нову колекцію на показі мод «Kids Fashion Days Vinnytsia». Оригінальні моделі з аристократичним відтінком, якісні сучасні тканини ніжних пастельних відтінків показали відмінний результат: від «Mini Size» публіка була у захваті. І це лише початок. Засновниці бренду переконані: вінницьку продукцію діти залюбки одягатимуть не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Дитячий «Mini Size»: вишукана простота і доступна ціна

Запрошуємо переглянути наші колекції на сторінці у "Інстаграммі" @miniSize_vn, ви будете приємно вражені моделями одягу і цінами.   

Інстаграм:   https://www.instagram.com/p/BhN7mushtdV/
Фейсбук:     
https://www.facebook.com/minisizeua/
                     www.facebook.com/minisizzze



Переглядів: 3264
Поширень: 0