Купівля новенької пари взуття завжди приємний, але витратний процес. Не завжди з першого разу вдається знайти відповідну пару, яка буде задовольняти усі вимоги - модна, зручна, якісна.

Хороші туфлі купити непросто, але якщо зайнятися цією справою серйозно, в результаті ви будете щасливою володаркою прекрасної пари.

На що в першу чергу дивитися?

Матеріал

Шкіряні вироби, обрані в каталозі https://favoriteshoes.com.ua/ru/tufli/f/material-leather/ інтернет-магазину Favorite shoes, прослужать вам вірою та правдою не один сезон в будь-яку погоду - їм не страшні ні волога, ні пил. Туфлі з натуральної шкіри вважаються найбільш практичними й універсальними. Деякі можуть вважати такі моделі нудними, що невірно. Подивившись на різноманітність принтів, вставок і яскравість кольорів, неможливо порахувати такі вироби непоказними.

Обираємо замшеві та шкіряні туфлі на осінь

Лаковані пари більш вигадливі, ошатні, і не годяться для щоденного тривалого носіння. Ноги в таких туфлях, через особливості матеріалу, не зможуть нормально дихати.

Туфлі із замші, представлені в каталозі https://favoriteshoes.com.ua/ru/tufli/f/material-suede/, завжди були і будуть у пріоритеті у модниць. Попри непрактичність цього матеріалу в дощову погоду, такі вироби дуже зручні і красиві. Замша сама по собі самодостатній матеріал, і навіть без надмірностей виглядає приголомшливо. Такі туфлі можна взути під будь-який наряд, і зробити свій образ неповторним.

Обираємо замшеві та шкіряні туфлі на осінь

Тип підошви

Можна слідувати за модою, вибираючи хитромудрі форми каблука, а можна залишатися вірними своїм переконанням. У будь-якому випадку, тут головне дивитися на зручність. Взуття може бути дуже красивим, але якщо ви не можете ходити на високих підборах, купувати такий виріб немає сенсу - воно просто буде займати місце на полиці.

 

На щастя, дизайнери останнім часом високо цінують комфорт, і в тренді туфлі на стійких і зручних підборах, танкетці або плоскій підошві.

Обираємо замшеві та шкіряні туфлі на осінь

Розмір

Купувати в інтернет-магазині завжди вигідно - це вбереже ваш час і гроші. Але важливо при виборі звірятися з таблицею розмірів тієї чи іншої моделі. Для цього вам не доведеться бігати по магазинах і приміряти взуття тієї ж марки. Заміряйте свою ногу вдома за допомогою олівця, лінійки і аркуша паперу, і підберіть відповідний розмір в таблиці.

Ну а далі, вибирайте за своїми смаками. Комусь більше подобаються класичні човники, хтось віддає перевагу оксфордам, а комусь ближче лофери. Головне пам'ятайте про три важливі компоненти, і вибрати відповідну пару вам не складе труднощів.

Обираємо замшеві та шкіряні туфлі на осінь

Широкий асортимент моделей в інтернет-магазині Favorite shoes допоможе вам в цій справі, а зручний фільтр спростить пошук. Бережіть свій час і гроші, і купуйте тільки найкращі моделі.


Переглядів: 2477
Поширень: 0