З вересня на будівлі по вулиці Грушевського біля міської башти на оновленій будівлі розміщена вивіска нового банку. Журналістська цікавість дозволила завітати до приміщення нового банку. Керівник - достатньо відомий у Вінниці банківський менеджер Леонід Тимчук – радо зустрів. Він розповів про новий для Вінниччини банк, його плани, можливості та задачі:

Не дивлячись на те, що Банк існує вже 14 років, влітку цього року відбулась зміна власників, які головною задачею поставили побудову банку нового формату, який буде представлений у всіх регіонах країни.

Серйозність своїх намірів власники продемонстрували збільшенням статутного капіталу банку на 200 млн.грн., що надало можливість проводити максимальний спектр банківських операцій (включаючи кредитування), стабільність та надійність обслуговування клієнтів.

Пріоритетність банк надає обслуговуванню корпоративного бізнесу, хоча для потенційних клієнтів фізичних осіб є можливість отримати індивідуальні умови обслуговування, що дадуть можливість отримати максимальну користь від співпраці з банком.

Чим відрізняється «Терра Банк» від вже присутніх у Вінниці банків?

Л.Тимчук: Банк має потужний потенціал для проведення операцій фінансування (кредитування, овердрафтне кредитування, робота з ПДВ-облігаціями), проведення операцій з вільними коштами клієнтів (депозити, тощо).

Перевагою банку є побудова відносин з клієнтами нової якості, критеріями яких стануть оперативність, гнучкість, створення програм лояльності, актуальність банківських продуктів.

В рамках розширення співробітництва з корпоративними клієнтами, створюючи конкурентні умови для їх обслуговування, «Терра Банк» презентував Програму лояльності для дисциплінованих позичальників: у випадку виконання позичальником банку всіх умов кредитування програма передбачає можливість зниження процентної ставки, гарантує подальше фінансування з підвищенням обсягів кредитування, а також додаткове відкриття бланкового овердрафта.

Крім того, співробітники таких клієнтів можуть розраховувати на отримання в ПАТ «Терра Банк» бланкових споживчих кредитів в розмірі до 25 тис.грн.

Для розширення співпраці з фізичними особами «Терра Банк» презентував нову депозитну акцію «Осінній вернісаж». Згідно умов при оформленні вкладу на термін понад 6 місяців вкладник бере участь у розіграші додаткових бонусних процентних ставок у розмірі від 0,2% до 3% річних. Завдяки цьому максимальні ставки за вказаними вкладами з урахуванням діючої в банку системи лояльності можуть досягнути 20,5 % річних.

Також для фізичних осіб впроваджена програма кредитування на купівлю автомобілів – «Моє авто», яка дозволяє швидко та оперативно придбати авто.

Впевнений, що «Терра Банк» в Вінницькому регіоні швидко завоює своє провідне місце і зможе задовольнити будь-які потреби клієнтів всіх рівнів.


Переглядів: 4978
Поширень: 0