Важко уявити успішне підприємство без найманих працівників. Навіть якщо Ваша фірма складається з однієї людини, яка виконує функції директора, торгового агента, прибиральниці і інші функції, раніше чи пізніше ви стикнетесь з необхідністю наймати персонал.

«Кадри вирішують все». Знаменита фраза сьогодні не тільки не втратила актуальності, але й набула нового, більш глибокого змісту. Дійсно, в будь-якій організації, головне це її кадри, персонал. І не принципово комерційна, громадська чи державна ця організація. Особливо це твердження справедливо для бізнес-структур, так як персонал виступає як одна з основних переваг в дедалі щільнішому конкурентному середовищі, ну або основним недоліком…

Персонал…. наймані працівники…..це причина головного болю і одна з проблем бізнесу. Від того, як буде поставлена робота з персоналом залежить чи буде ваш бізнес успішним. Це не єдиний критерій успіху, є ще маркетинг, реклама, актуальність бізнес-ідеї. Але навіть найпрогресивніші ідеї можуть канути в лету, якщо ваші працівники не будуть готові чи не захочуть їх реалізовувати.

При детальному вивченні теми бачимо ряд непростих запитань на які хочеться отримати обґрунтовані відповіді.

Як знайти підходящих працівників? Як відібрати найкращих?
Як оцінити рівень професіоналізму, порядності, лояльності до роботодавця?
Як їх вчити, розвивати, як мотивувати їх заробляти більше грошей як для себе, так і для фірми?
Як без проблем звільнити чи поділитися долею в бізнесі?

І при цьому всьому залишитись в правовому полі, не порушуючи чинне законодавство.

Про це, і не тільки, йтиметься на Бізнес-конференції «Персонал: актуально про підбір, навчання, мотивацію» яка відбудеться 15 квітня 2011 року в конференц-залі Галереї Інтершик. Присутні зможуть ознайомитися з актуальними методиками та технологіями HR-менеджменту, а також оцінити успішний досвід роботи з персоналом відомих українських та зарубіжних підприємств.

Вартість участі: 100 грн.
Реєстрація на конференцію: +380679051805, 67-15-47, [email protected]
 


Переглядів: 4257
Поширень: 0