Це любов, сім\'я і діти. Тому здоров\'я репродуктивної системи жінки, що відповідає за можливість зачати, виносити і народити здорову дитину, — запорука її життєвого благополуччя.

Саме така галузь у науці як гінекологія і займається вирішенням завдань, пов\'язаних з жіночим здоров\'ям. Плануючи свій відпочинок в одному з відомих курортів, роблячи покупку дорогої речі, бронюючи місце в респектабельному готелі, купуючи автомобіль, замовляючи в ресторані нову страву з невідомою нам назвою, ми хочемо бути впевненими, що наші очікування від отриманого виправдаються на 100%. Ми задоволені, коли співробітники компаній, консультанти, продавці в магазинах, чітко, не відволікаючись, відповідають на всі наші питання, пояснюють і допомагають нам. Перенісши всі ці надії і вимоги на медицину, в «Оксфорд Медікал Вінниця» ви отримаєте все, що чекаєте.

Гінекологія є одним з основних напрямів, у яких мережа міжнародних медичних клінік «Оксфорд Медікал Вінниця» надає свої послуги. Високий професіоналізм фахівців клініки дозволяє бути лідером в діагностиці, лікуванні та профілактики всіх питань жіночого здоров\'я.

До ваших послуг:

  • УЗД-діагностика — ультразвукове дослідження органів малого тазу, прохідності маткових труб, молочних залоз, сечового
  • міхура;
  • лікування гінекологічних патологій із застосуванням новітніх методик: жіночі запальн і захворювання, молочниця, ендометріоз, ерозія шийки матки, безпліддя та ін;
  • лікування інфекційних захворювань;
  • лікування гормональних порушень.

Клініка «Оксфорд Медікал Вінниця» пропонує пройти огляд у досвідчених практикуючих лікарів-гінекологів. Вам не варто побоюватися лікарського огляду — наші фахівці делікатно проконсультують з будь-якого питання, а європейський рівень обслуговування і сучасне медичне обладнання не змусять вас шкодувати про те, що ви довірилися нашій клініці. Лікарі відділення гінекології також займаються діагностикою, консультуванням і лікуванням жіночих захворювань.

Лікування у нас — запорука безпеки і здоров\'я. І це пояснюється не тільки високою компетентністю наших фахівців, але також тим, що ми самі є споживачами медичних послуг і часто буваємо пацієнтами лікарів інших напрямів. Тому, коли ми говоримо про хорошого фахівця і якісне медичне обслуговування, ми чудово розуміємо, що пропонуємо і робимо.

Адреса:
м. Вінниця, вул. Соборна, 46 а
0432 677-000


Переглядів: 4714
Поширень: 0