Жителям цього міста вже найближчим часом буде подарована справжня казка, щастя, радість і безліч розваг, які неодмінно залишаться у пам\'яті кожного вінничанина яскравим приємним спогадом.

Свята Морозива проводяться щороку по всій Україні. Сьогодні вони вже стали гарною традицією, що бере свій початок з 2006 року. За всю історію свят найбільш масштабним та феєричним воно було у місті Лева. Тут зібралося близько 20 000 тисяч львів\'ян. Радості малечі, яка з нетерпінням очікувала своєї черги на різноманітні атракціони, не було меж. Особливою популярністю користувалося батутне містечко, аквагрим та оригінальні зачіски. А емоції, здивування та радість всіх, кому пощастило стати свідками шоу мильних бульбашок передати словами просто неможливо.

19 червня Свято Морозива відбудеться у Вінниці. І не виключено, що саме це місто зможе встановити новий рекорд свята. Все залежить лише від вас, шановні жителі та гості міста Вінниця. Ви можете долучитися до цієї благородної справи, а заодно отримати порцію гарного настрою та смачного морозива ТМ «Рудь».

Це казкове дійство відбудеться 19 червня на площі біля ТРЦ «Мегамолл». Розпочнеться воно о 13:00. Мабуть, усі вже знають, що до свята краще підготуватися заздалегідь. Потрібно зібрати якомога більше обгорток від морозива ТМ «Рудь», які на святі варто обміняти на оригінальну грошову одиницю — рудики. Саме ними ви зможете розплачуватися за обрані розваги свята.

А обирати, повірте, буде з чого: батутне містечко, аквагрим і тату, куточок дитячої творчості, цікаві атракціони, твістер, оригінальні зачіски, безпрограшна лотерея, фігурки з кульок. До того ж протягом всього свята гостей розважатимуть та веселитимуть слоники Пустунчики, ляльки-Ріжки і веселі клоуни.

Якщо ви маєте можливість зробити кілька яскравих фото зі Свята Морозива, тоді ви легко можете стати учасником, а, можливо, і переможцем конкурсу «Найсолодша мить Свята Морозива», і виграти фотоапарат, цифрову фоторамку чи фотоальбом. Більш детальну інформацію про Свято Морозива та умови конкурсу ви можете дізнатися на сайті svyato.rud.ua.

Отже, починайте готуватися до Свята Морозива вже зараз! Приходьте на Свято — і ви матимете можливість переконатися в тому, що Морозиво ТМ «Рудь» дарує відчуття щастя!
 


Переглядів: 11120
Поширень: 0