ПрАТ «Страхова компанія «КРОНА» (колишня назва «Київ-Енерго-Поліс») заснована 9 березня 2000 року. Статутний фонд компанії складає 33,5 млн. грн.

За офіційними даними Державного комітету статистики України та відповідно до EUROPEAN STANDART RATING (Європейський стандарт рейтингування) за 2010 рік ПрАТ «Страхова компанія «КРОНА» здобула перевагу над конкурентами та посіла почесне місце серед «20» найкращих підприємств в рейтингу згідно з профілюючим КВЕД «66.03.0» - «послуги у сфері страхування» за підсумками останніх двох років у класі «середні підприємства».

Іванців Анатолій Євгенович - Голова Правління СК "КРОНА"Відмічено, що досягнення в динаміці є ознакою високого професіоналізму керівника підприємства, та усього трудового колективу, що підтверджено економічними фактами рейтингу.

У зв\'язку з цим підприємство-лідер (СК «КРОНА») отримало статус - нагороду «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2010», з відповідним свідоцтвом лідера економіки України. (Національний сертифікат міжнародного зразку). Керівник підприємства – Голова Правління Іванців А.Є. отримав відзнаку та сертифікат «КЕРІВНИК РОКУ 2010».

У Вінницькому регіоні компанію представляє Вінницька філія ПрАТ «Страхова компанія «КРОНА», яка здійснює свою діяльність по всіх видах страхування, в т.ч.:

Медичне страхування передбачає організацію медичної допомоги на всій території України в понад 700 лікуальних закладах, оплату медичних послуг без попередньої оплати застрахованої особи, кваліфікований контроль за якістю лікування. В 2010 році цілодобовим власним консультаційно-диспетчерським центром опрацьовано понад 100 000 звернень страхувальників, з яких за медичними програмами страхування становить більше 90% від загальної кількості звернень громадян.

Страхування від нещасних випадків передбачає грошову компенсацію при втраті працездатності або смерті застрахованої особи в наслідок нещасного випадку.

Туристичне страхування для подорожуючих Україною та за кордоном.

Страхування авто-каско (5 програм) гарантує відшкодування збитків у випадку ДТП, угону, протиправних дій третіх осіб, стихійного лиха, пожежі чи вибуху.

У страховій компанії «Крона» можна придбати страховий поліс КАСКО 50/50, який дозволяє власникові авто заплатити тільки 50% вартості полісу. При відсутності страхових випадків, друга половина платежу не сплачується. В разі настання страхового випадку, щоб отримати повне страхове відшкодування, власнику полісу доведеться доплатити вартість страховки, що залишилася, або отримати повне страхове відшкодування за вирахуванням другої половини платежу. Таке страхування авто ідеально підходить для досвідчених водіїв, які набагато рідше піддаються рискам незначних ушкоджень транспортного засобу. Каско 50/50 дозволяє заощадити їм гроші, але в той же час повністю застрахувати свій автомобіль.

Добровільне страхування КАСКО парку сільгосптехніки: тракторів, комбайнів, причепного (навісного) обладнання. Продукт призначено для сільськогосподарського виробника - як великих так і малих (фермерських) господарств, а також для використання у рамках співробітництва з банками – партнерами, коли договори страхування укладаються щодо одиниць сільгосптехніки, які є майном застави.

Страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автоцивілка) захищає від претензій третіх осіб щодо шкоди майну, життю чи здоров\'ю третіх осіб у ДТП.

Страхування від нещасних випадків на транспорті передбачає виплату у випадку втрати працездатності чи смерті водія в наслідок нещасного випадку під час виконання службових обов\'язків та страхування пасажирів.

Страхування вантажів та багажу (в т.ч. міжнародних перевезень) на випадок пошкодження, загибелі частини або всього вантажу, а також на випадок зникнення без вісті вантажу разом із транспортним засобом.

Страхування майна, що знаходиться у власності, оренді, лізингу, заставі на випадок пожежі, удару блискавки, вибуху, стихійних явищ, заливів, протиправних дій третіх осіб, аварій опалювальних, водопостачальних та каналізаційних систем.

Страхування водного транспорту на період навігації, зберігання, транспортування іншими видами транспорту. Страхування відповідальності власника чи екіпажу.

Страхування забезпечення тендерної пропозиції передбачає сплату лише одноразового платежу та видачу страхового сертифікату.

Поширення страхового захисту майнових інтересів Страхувальника на кожний конкретний Тендер в якості забезпечення Тендерної пропозиції і проводиться шляхом підписання Сторонами відповідного страхового сертифікату (тендерне забезпечення до торгів).

Страхова компанія «КРОНА» посідає одне з провідних місць на ринку страхових послуг, має 22 ліцензії та пропонує понад 30 видів страхових послуг в добровільній та обов’язковій формі.


Переглядів: 5628
Поширень: 0