На міжнародному календарі професійних свят, остання робоча п’ятниця липня відведена під професійне свято працівника IT-індустрії. Офіційна назва цього свята – День системного адміністратора.

На жаль зараз в нашій державі цей день поки що не святкується на державному рівні, не є вихідним, і навіть параду із салютом на честь представників цієї гідної професії поки що не влаштовують.

Cумний факт, особливо зважаючи на те, що обсяг українців у цій сфері уже вимірюється сотнями тисяч, а галузь діяльності є найбільш динамічною за розвитком у нашій державі.

Керівництво компанії Бестхостинг, що є провідним хостинг-провайдером України, прийняло рішення покласти початок офіційному святкуванню цього свята та на власному прикладі показати як потрібно відмічати цей почесный день.

Отож, остання п’ятниця липня, двадцять дев’яте число.

Бестхостинг зарошує друзів і колег на святкування першої тематичної вечірки що отримала назву ІТ Party.

Основна ідея заходу, закладена в прагненні зібрати в одному місці представників різноманітних галузей ІТ-індустрії, в результаті чого чудово провести час у соціально близькому середовищі, налагодити нові знайомства, та дати поштовх до формування осередку дружної IT cпільноти міста.

Основна частина подій ІТ Party буде сконцентрована на палубі пароплава Пирогов. Плавзасіб курсуватиме акваторією Південного Бугу в межах міста та його околиць.

В програмі ІТ Party заплановано безліч цікавих і неординарних речей. Керманичем свята стане відомий MC Ванчо Грозний, а забезпечити гостей запальною музичною програмою візьмуться dj Muzon та dj Power.

Окремою частиною свята стане проведення конкурсу Miss IT Vinnica. Нагородження найдостойнішої участниці цим званням буде проведено у заключній частині свята.

Більше інформації про тематичну вечірку до дня системного адміністратора від BESTHOSTING шукайте на офіційному сайті заходу - itparty.com.ua.

Заявки на участь у сайті приймаються до 27 липня включно.

Отже якщо Ви ви вважаєте себе частиною IT cпільноти міста, подавайте заявку та отримуйте шанс виграти запрошення на найзначнішу подію року в IT-індустрії міста.


Переглядів: 4354
Поширень: 0