Такі висловлювання в купі з «відмінно побудованою композицією, живою мовою та чудово розкритими характерами» стали запорукою перемоги у цьогорічному конкурсі.

На початку осені «Мантра-омана» вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля». Роман стане першою надрукованою книжкою конкурсу «Коронація слова 2011» і буде вперше презентовано широкому загалу на Форумі видавців у Львові. Роман-переможець розкриває історію дівчини Єви, що пішла проти власної природи та зробила все, щоб стати закінченим стервом. Вдень вона живе для власного задоволення, а вночі поринає у світ химерних марень. Місце зустрічі з незнайомцем, якого вона зве Ловцем Снів — це дах хмарочосу. І одного разу його запрошення стрибнути вниз подіяло. Єва повертається додому, але це вже не вона, а її привид.

Книжка захоплює своєю незвичайністю, непередбачуваністю, переплетенням реальності, спогадів і снів. Містична історія життя головної героїні Єви вразила навіть Золотого автора конкурсу «Коронація слова» письменницю Люко Дашвар: «Несподівана і захоплива суміш містики, гідної творів Кінга, та глибокого розуміння найменших рухів людської душі. Письменниця з дивовижною точністю змальовує жінку, в серці якої померло кохання, проте залишилася надія... Книжка приголомшує і переконує - кохання може перемогти все, навіть смерть. Прочитавши її, ви почуєте найпотаємніші струни власної душі». До речі, перший роман нової трилогії Люко Дашвар під назвою «Макар» також вийде друком на початку осені.

Завдяки щорічній плідній співпраці видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» з «Коронацією слова» вийшло чимало книжок лауреатів та переможців конкурсу. Романи «Золотого автора» конкурсу «Коронація слова» Люко Дашвар на даний момент вже продані накладами близько 200 тисяч примірників. Роман «Століття Якова» Володимира Лиса, крім перемоги в «Гранд Коронації Слова», увійшов до короткого списку премії «Книга року Бі-Бі-Сі 2010», а «українська Стефані Маєр», письменниця Дара Корній, лауреатка «Коронації слова» за роман «Гонихмарник», отримала премію «Дебют року» від видання «Друг читача». Також, видано книжку переможців конкурсу 2010 року – це роман «Із сьомого дна» творчого тандему Ярослава Бакалець-Ярослав Яріш.

Варто додати, що роман лауреатів третьої премії «Коронації слова 2011» Юрія Камаєва та Владислава Івченка «Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Підіпригори» вийде друком у листопаді.


Переглядів: 3939
Поширень: 0