На музичному фестивалі "Summer Sound Griboffka International Music Fest\'11" третього серпня виступив вінницький гурт “Rapira”. Музичне свято проходить у форматі “open-air” на березі моря у містечку Грибовці Одеської області з 30 липня по 30 серпня. І кожен тиждень присвячений окремому музичному напрямку.

Як розповіла “Rapira”, всім учасникам гурту дуже сподобалось і організація дійсно на європейському рівні. “Хоча попередньо був жорсткий відбір. Гурт виконував як версії світових хітів так і авторські пісні. Але приємно те, що наші пісні публіка сприймала на такому ж рівні, як і всесвітньо відому музику, - діляться музиканти “Rapira”. - Нам відвели лише 40 хвилин, тому із власних композицій встигли виконати лише чотири. Грали абсолютно нові речі, адже склад групи змінився, ми записали нову музику. Загалом такі заходи дають гарну можливість підняти власний рівень, чомусь навчитися у досвідчених музикантів, поділитися досвідом і отримати неупереджену думку про свою творчість”.

Фестиваль доволі популярний серед молоді, тому берег облаштували спеціальними сценами, а з-поміж заявлених зірок “Бумбокс”, “ТНМК”, “Green Grey”, “Pianoboy”, “Скай”. До речі відкривали цьогорічний фестиваль “The Prodigy Family”.

А після приїзду з фестивалю вінницький гурт активно готується до солідного конкурсу, на який подав заявку. Проте до якого саме - поки тримає у таємниці.


Переглядів: 4941
Поширень: 0