21 вересня 2011 Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик» люб\'язно запрошує Вас на єдиний у Вінниці концерт всесвітньо відомого кларнетиста МІШЕЛЬ Маранга (Голландія).

Мішель Маранга навчався грі на кларнеті у Вальтера Буйкенса. У 1987 році закінчив консерваторію, паралельно в тому ж році отримав диплом з філософії Амстердамського університету. Далі вдосконалював виконавську майстерність у Ганса Дайнцера (Німеччина), брав участь у майстер-класах Роджера Хітона (Великобританія) і Сьюзен Стефенс (США).

Грає все - від класики, джазу і клезмерської музики до вкрай складних нових речей, багато з яких пишуться спеціально для нього. На Заході він співпрацював, зокрема, з Олів\'є Мессіаном, Мортоном Фелдманом, Карлхайнц Штокхаузеном. З останнім він створив "Арлекіна" - 45-ти хвилинне соло для танцюючого кларнетиста. У загальній складності спеціально для Мішеля Маранга написано близько 50 творів. Мішель також близько десяти років виконує нову російську музику на пострадянському просторі.

Як виконавець він працював з багатьма провідними сучасними музичними колективами Голландії, а також з Musikfabrik (Кельн), Contrechamps (Женева), Aleph (Париж) і Студією нової музики (Москва). Мішель також написав музику для кількох театральних постановок, зокрема "Nicky Somewhere Else", яка з успіхом пройшла на Бродвеї. Крім того, він відомий як фотограф.

Преса наділила М. Маранга усіма можливими титулами - віртуоз, лицедій, першовідкривач в сучасній музиці, навіть концертний провокатор.

У Вінниці Мішель Маранга виконає:

Jacob ter Veldhuis: The Garden of Love
Joost van de Goor: Passage
Yannis Kyriakides: Flock
Maria Oliynyk: Sketches on Bach
Improvisation

Початок концерту о 19:00

Вартість квитка - 80, 100 (тільки I ряд) грн.

Замовлення квитків: (063) 170 44 80, 65-65-92

Придбати квитки: вул. Архітектора Артинова, 12-а, 4-й поверх ТД «Галерея Інтершик»


Переглядів: 3539
Поширень: 0