Розпочали хлопці турне із рідної Вінниці. І хоч на вулиці було холодно, але у залі було гаряче. Разом із земляками учасники гурту співали, танцювали та жартували.

Однаково тепло публіка сприймала, як старі хіти, такі як «Олені», «Света», «Вчителька», так і нові композиції «Для мами», «Не цілуй», «Гуляй народ». А ось «Тихую» зал співав хором.

Найактивніші шанувальники не всиділи на місцях, а влаштували запальні танці перед сценою. Порадував глядачів Сергій Шамрай, який виконав соло на тромбоні. А Віктор Бронюк для рідного міста заспівав пісню про Вінницю.

Концерт завершився оптимістичною композицією «Ще Не Вмерла Україна», але глядачі не відпустили гурт без бісу. На прощання ТІК виконав «Білі троянди». Успішний старт відбувся. Далі Львів, Луцьк, Хмельницький та інші міста. Завершиться «ВЕСІЛЬНИЙ» тур 15 листопада концертом у київському палаці Спорту, на якому глядачів чекають сюрпризи та несподіванки.

До речі, ВЕСІЛЬНИМ тур називається, тому що переважна більшість учасників гурту «Тверезість і Культура» вже пов’язали себе сімейними вузами.

«Ми вирішили назвати наш тур «ВЕСІЛЬНИМ» тому, що з того часу, як ми їздили у останній тур, майже всі учасники гурту створили свої сім’ї, - каже Віктор Бронюк. - Але є музиканти, які ще не одружилися, можливо, цей тур подарує їм натхнення та наснагу і введе у статус сімейного життя».
 


Переглядів: 4808
Поширень: 0