“Чесно — це доля, я навіть хотіла відмовитись від поїздки до Ялти”, - говорить вінничанка Ліда Соклакова

Вперше за чотири сезони проекту “Танцюють всі” 21-річна вінничанка Ліда Соклакова потрапила до 20-ки кращих танцюристів. Проект проходить в Україні четвертий рік поспіль і вінничани досі отримували квитки до Ялти, але там вибували. (Потрапляли до числа 140 найкращих. - Авт.) Ліда зуміла пройти далі.

Як поділилась дівчина, це її друга спроба у проекті. Минулого року Ліда могла б отримати квиток до Ялти, але “вилетіла” на вечірній хореографії.

- Чесно — це доля, я навіть не сподівалась, що поїду до Ялти і буду серед 136 кращих танцюристів, - розповідає Ліда Соклакова. - Звичайно, дуже зраділа, коли отримала квиток до Ялти. Але був період, що навіть хотіла відмовитись “від Ялти”, бо думала, що ще не готова до такого рівня змагань. Перш за все це шоу і, як на мене, у Ялті було багато талановитих танцюристів. Але обирають індивідуальні, я б сказала яскраві “типажі”.

- Що було найважчим у Ялті?

- Там дуже велике навантаження, в тому числі і психологічне. У Ялті з 136 осіб за п\'ять днів залишилось 20. Уявіть, як поруч з тобою щодня “вилітає” по 40-50 людей. Ми піднімались о четвертій і лягали о другій ночі. Свої танцювальні композиції готували вночі. Зараз буде ще важче, бо досі програма виходила у записах, а з наступного тижня — розпочнуться прямі ефіри.

- Як думаєте, чому Вас судді залишили у проекті?

- У мене свій стиль і манера виконання. Мені Олексій Литвинов, член журі і відомий танцюрист-викладач стандартного танцю, так і сказав, що у мене виконання танцю у власній манері  - індивідуальне.

- Відчули славу і популярність?

- Після Ялти я два тижні лише відсипалась. Насправді тільки зараз розумію, чого досягла. Гадаю, для кожного танцюриста — потрапити у 20-ку — це вже великий ріст і досягнення. Потім місяць ми, 20-ка, займались у Пущі Водиці, там проходили зйомки. Важко було повірити, лише після тренувального табору у Пуща Водиці зрозуміла...

- Які плани на майбутнє?

- Планів поки не будую. Можливо, залишусь у Києві, можливо, у Вінниці, бо там разом з Глебом Зельгіним відкрили студію танців “JD” (“Just Danсe”).

- Чи існує конкуренція на проекті?

- За місяць життя у Пущі Водиці ми стали однією сім\'єю, - ділиться Ліда. - Не можу сказати, що у нас сильна конкуренція. Те, що ми у 20-ці - це вже класно. Звичайно, кожен хоче стати кращим і перемогти.

Довідка:

Ліда Соклакова рік навчалась у педагогічному університеті, за спеціальністю “психологія”, залишила, і зараз - студентка заочного відділення третього курсу КНУКіМ (спеціальність “хореографія”). З шести до 16 років дівчина займалась у народному ансамблі танцю “Барвінок”. У анкеті проекту зазначено, що “для того, щоб вихідний день став ідеальним Ліда з близькими людьми іде до улюбленого кафе чи на дах будинку. А коли дівчина залишається сама, то починає придумувати нові хореографічні постановки.” Сучасним танцям навчалась самотужки. Дівчина любить суши і мамину піцу. Має звичку щоранку пити каву. Улюблені фільми: «Париж, я люблю тебя», «Амели».

P.S. Тепер успіх нашої вінницької танцюристки залежить не лише від її наполегливих тренувань та старань, але й від підтримки глядачів. То ж давайте разом підтримувати і віддавати свої голоси за Ліду Соклакову під час прямих ефірів, які розпочнуться вже 21 жовтня.



Переглядів: 6551
Поширень: 0