У краєзнавчому музеї триває обласна виставка “Мистецтво оригамі”. На експозиції, яка працюватиме до першого листопада, розмістилось близько 250-ти паперових робіт учнів з 34-ох районів Вінницької області. Їх виконали вихованці районних будинків культури і школярів. Вікова категорія учасників-виконавців від шести до 18 років.

З-поміж всім відомої техніки оригамі на виставці — роботи виконані за допомогою таких технік як квілінг, оригамі, паперопластика. Окрім пластичних фігур, звірів і картин є навіть біжутерія. Виставка приурочена до Міжнародного дня оригамі. який традиційно відзначають 12 листопада.

Підготував паперове свято Вінницький обласний центр технічної творчості учнівської молоді.

- Цього року висока якість виконання робіт, тому ми вирішили показати роботи дітей у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї, - розповідає організатор виставки і методист Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді Людмила Заєць. - Найкращі поїдуть до Харкова, де відбудеться всеукраїнська виставка.

Найкращими, на думку Людмили Король, представлені Козятинський, Піщанський, Тульчинський і Жмеренський райони, а також сама Вінниця. Вони ж і візьмуть участь у всеукраїнській виставці у Харкові.


Переглядів: 9667
Поширень: 0