Лідер мобільного зв’язку України, дбаючи про зміцнення традицій родинного спілкування, надає батькам і дітям можливість весело й цікаво провести час разом. Свято відбудеться в рамках всеукраїнської соціальної програми «Київстар» - «Спілкування заради майбутнього».

На «Сімейному святі «Київстар» батьки та діти з 11.00 до 18.00 зможуть разом відвідати парк розваг, який створено у вигляді величезної дитячої кімнати. Тут на них чекають різноманітні конкурси, змагання, ігри, завдання та розваги. У парку розваг «Київстар» кожна сім’я може обрати свій варіант, як весело, яскраво й цікаво провести час: батьки та діти зможуть позмагатися у кмітливості та творчості, разом погратися і порозгадувати загадки, пофантазувати й повеселитися.

«Сімейне свято «Київстар» відбувається кожної суботи, починаючи з 23 серпня, по 4 жовтня на головних площах і в центральних парках в 21 місті України. Планується, що в цих заходах візьмуть участь понад 100 000 українських родин. У центральному регіоні свято вже пройшло у Житомирі, на черзі Черкаси і Чернігів.

Першими в сімейних святах взяли участь жителі Дніпропетровська, Сум і Луганська, понад 8 тисяч сімей у цих містах весело провели час на «Сімейному святі «Київстар» 23 серпня. Всього родинні заходи «Київстар» вже відвідали більше 15.000 сімей.

Провідний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю «Київстар» Роман Авраменко:
«Заклопотані матеріальним забезпеченням дітей батьки часто забувають про їхні духовні й емоційні потреби. Дітям бракує спілкування з власними батьками. Щоб привернути увагу до цієї проблеми, «Київстар» організовує «Сімейні свята» майже в усіх обласних центрах України. Я переконаний, що всі, хто скористаються цією можливістю весело провести час у родинному колі, у майбутньому захочуть частіше відчувати радість спілкування зі своїми дітьми і приділятимуть більше уваги сім’ї».


Переглядів: 3591
Поширень: 0