Роботи вінницьких майстрів з інвалідністю можна придбати в інтернет-магазиніЩороку до міжнародного дня захисту людей з інвалідністю у Вінниці проходить виставка-ярмарок робіт майстрів з обмеженими можливостями «Руками створена краса». Цьогоріч виставка триватиме не один день, як то було раніше, а три – з 7 по 9 грудня з 10:00 до 18:00. Втім, ті вінничани, які не встигнуть відвідати ярмарок та придбати собі чи своїм рідним подарунки до новорічних та різдвяних свят, зможуть зробити це не виходячи із дому. На сайті www.harmonia.co.ua можна ознайомитись із ексклюзивною продукцією та придбати готові вироби, або ж здійснити замовлення.

Цьогоріч, враховуючи побажання вінничан, виставка-ярмарок триватиме три дні поспіль. В експозиції будуть представлені роботи майстрів, які працюють у напрямку створення аксесуарів, біжутерії, іграшок, предметів декору тощо. Як завжди городяни матимуть нагоду придбати для себе або своїх рідних найрізноманітніші подарунки до свят. Крім того, у програмі ярмарку відбудеться показ та розпродаж колекції плетених гачком та спицями шалей, прикрас із бісеру, макраме, декупажу та багато іншого.

За словами голови правління Громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» Раїси Панасюк, виставка-ярмарок проходитиме у Вінниці вже втретє. «Ми запрошуємо на виставку усіх бажаючих, адже тут вінничани зможуть придбати товари за конкурентоспроможними цінами і зробити ексклюзивний подарунок до новорічних свят, - говорить Роботи вінницьких майстрів з інвалідністю можна придбати в інтернет-магазиніРаїса Панасюк. – Крім того, цей захід дозволить майстрам з обмеженими фізичними можливостями продемонструвати свої таланти широкому загалу та принести користь оточуючим». Загалом на заході буде представлено роботи людей з обмеженими фізичними можливостями із майже 20 громадських організацій та центрів реабілітації Вінниці та області.

Ті городяни, які не встигнуть відвідати ярмарок та придбати презенти до свят, зможуть ознайомитись із товарами майстрів з інвалідністю за допомогою Інтернет-магазину, який знаходиться на офіційному сайті ГО «Гармонія». Тут розміщено детальну інформацію про вироби та ціни на них, а також про те, яким саме чином можна здійснити замовлення. За словами Раїси Панасюк, в Інтернет-магазині існує можливість також замовляти вироби в іншій кольоровій палітрі на свій смак. Вироби з бісеру, листівки, вишиті картини та в’язані вироби – усе це та багато іншого можна буде придбати як під час виставки-ярмарку, так і безпосередньо в онлайн-магазині.


Переглядів: 3729
Поширень: 0