У суботу в сквері за Будинком офіцерів вінницькі поети відкрили меморіальний куточок пам\'яті свого молодого колеги Влада Клена. Замість монументу тут з\'явилися дві лавки з табличками “Пам\'яті поета Влада Клена”. Біля однієї з них — молоде деревце — клен...

У Вінниці відкрили куточок пам\'яті поета Влада Клена

29-річний запоріжанин Влад Клен, один із засновників сучасного поетичного руху в Україні, помер 28 серпня 2010 року від крововиливу в мозок.

“Він дуже поспішав жити, наче відчував, що скоро його не стане. Останнім часом жив у потягах, в дорозі. Він — мандрівник, поет-пілігрим”. Так згадують про нього.

Влад Клен - активний учасник і організатор багатьох регіональних і національних літературних проектів, фестивалів, поетичних рингів і турнірів, поетичних слемів. Організатор Міжнародного фестивалю «Відкритий доступ», співорганізатор Міжнародного фестивалю поезії «Синані-фест»,модератор фестивалю «Літаючий дах», автор та куратор всеукраїнських проектів «Літтера», «Без фільтру”, «Літфест.Ру». Адміністратор і один із засновників літературного сайту «літфесту» (www.litfest.ru).


Переглядів: 3047
Поширень: 0