Перший відбірковий тур телешоу “Голос країни” для вінничанина Олександра Онофрійчука розпочався зі слова “так”. Діана Арбеніна, одна із членів журі, відібрала юнака для подальшої участі у програмі, - першою натисла кнопку.

- Перед виступом дуже хвилювався, - ділиться враженнями хлопець. - Настільки, що навіть спочатку слова забув. Це гірше, ніж іспити у школі. Адреналін просто зашкалював. Учасники дійсно досить сильні. Людині зі слабкими нервами заспівати обличчям до спин досить важко. Але все чесно.

В шоу Олександр заспівав пісню-хіт 70-х років «Logical song» гурту "Supertramp". Виступ вінничанина сподобався не лише журі, а й ведучому шоу Андрію Доманському. Останній підспівував і сказав, що Олександр Онуфрійчук має вишуканий смак у музиці. Олександр Пономарьов вигукнув: «Вітаю вас на шоу, земляче!», а Олег Скрипка зазначив, що він може «витягувати» спів і фальцетом, і власним тенором.

Нагадаємо, шоу “Голос країни” проходить на телеканалі “1+1” другий сезон. Журі обирає кращих виконавців “всліпу”, лише за голосом, тому що сидить спиною до співака.

Наразі 24-річний Олександр Онофрійчук - вокаліст музичного вінницького гурту “STRONG TIME”. Виступи гурту зазвичай проходять щоп’ятниці у одному з вінницьких пабів.

Детальнішу інформацію можна знайти у соціальній мережі:
http://vkontakte.ru/strongtime.


Переглядів: 14286
Поширень: 0