Альбом виданий за сприянням обласної державної адміністрації та обласної ради за кошти обласного бюджету і присвячений діяльності Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок», його історії та сьогоденню.

Презентація надзвичайного видання та святковий концерт колективу, присвячений цій події відбувся 6 лютого у театрі ім. Садовського.

Слова вдячності керівництву міста та області висловив директор і художній керівник центру «Барвінок» Петро Бойко. У своєму виступі він зазначив, що у фотоальбомі продемонстровано не лише красу, колорит та багатство національного мистецтва у виконанні творчих колективів центру «Барвінок», але й зроблено спробу зануритись у теплу родинну атмосферу багатогранного «барвінкового» життя.

Маленькі «барвінчата», за його словами, роблять неоціненний внесок у відродження і збереження українських традицій та розвиток національного мистецтва. Будучи носіями національної гідності та культури, патріотами своєї Батьківщини, вони, водночас, залишаються щирими і доброзичливими, веселими і розкутими, небайдужими і вихованими дітьми. Петро Бойко відмітив, що усі, хто візьме до рук це видання, охопить високе почуття любові і гордості за наших талановитих дітей. Саме їх працелюбність та обдарованість надихає нас на нові звершення у досягненні високої мети – розвитку Вінниччини та незалежної Української держави.

 



Переглядів: 5704
Поширень: 0