Четвертого квітня у Вінниці у ТЦ “Шок” розпочався традиційний фестиваль “Вінницькі дні моди”. Першими свої колекції показали глядачам Тетяна Власна і Наталія Анрі.

Вінничанка Тетяна Власна дебютувала на показі з 14-ма моделями. Більшість з них - дитячі, створені за три місяці до фестивалю.

- За своє життя я зробила сотні моделей, - розповідає Тетяна Власна. - При їх створенні орієнтуюсь і на попит, і на власне вподобання. З кожною людиною працюю індивідуально. Беру до уваги яка модель пасує найкраще. Колись і не думала, що це стане моїм життям. Пам’ятаю, як учителька математики мене часто сварила за те, що я під партою нишком плела гачком. Але коли ми зустрілись через 15 років, і вона побачила мене у в’язаному одязі, то сказала, що була не права.

У наступних колекціях Тетяна обіцяє показати вишивку і роботи розшиті бісером.

Наталі Анрі показала колекцію вечірніх і весільних суконь. Хоча створює найрізноманітніший одяг, починаючи від спідньої білизни і завершуючи пальто. Дизайнер працює понад 20 років у сфері моди і за цей час працювала у багатьох містах світу. Зокрема останні п’ять — у ОАЕ.

- На пошиття однієї сукні витрачаю від місяця до трьох, - говорить Наталя. - Оскільки дуже багато часу займає ручна робота. На щастя, переважна більшість моїх замовників вибагливі жінки. Це ті жінки, які чітко знають, що вони хочуть, упевнені у собі, і які уміють розпоряджатись власним життям.

За словами Наталі Анрі, у своїй колекції дизайнер скомпонувала елементи з двох колекцій і при цьому використала натуральний шовк і шифон.

Графік виступів дизайнерів: http://www.myvin.com.ua/ua/news/news_vin/culture/13609.html



Переглядів: 4637
Поширень: 0