На сцену знімального майданчика Денис вийшов одним із перших. Але його виступ у жанрі швидкісного малюнка не надто вразив суддів. Принаймні з початку. На чорному тлі білою фарбою вінничанин зобразив пару танцюристів. Слава Фролова сама захоплюється малюванням, тому з легкістю вгадала сюжет ще з перших білих мазків.

Мабуть, якби виступ на тому й закінчився, Денис Дитинюк не став би героєм цього відбору. Але хлопець задумав здивувати глядачів. І зробив це з непередбачуваною легкістю. Кілька додаткових білих ліній і танцююча пара несподівано для всіх перетворилась на... портрет Влада Ями.

Суддя проекту був настільки ошелешений, що навіть не намагався приховати приємне здивування від телекамер. Денис Дитинюк пояснив, що малював Влада, бо у того цікавий для художника типаж та історія, яка й втілилась у малюнку. Портрет залишився судді у подарунок. Вінничанин пішов зі сцени під захоплені оплески глядачів із трьома суддівськими "так", які дали йому перепустку у наступний етап шоу.

Денис визнає, що на участь у проекті його підштовхнула кохана дівчина. Марія Усенко - теж художниця, вона пройшла відбів у минулорічному сезоні "Україна має талант". А минулого року вже разом пара оригінальних вінницьких митців дивувала росіян на телевізійному шоу "Хвилина слави".

- Номер для "Україна має талант" готував десь із півроку. - розказав Денис Дитинюк. - Марія допомогала підказками і морально дуже підтримувала. Мені здається виступив непогано, принаймні орієнтуючись на ті оплески і вигуки, які чув від публіки.

Денис каже, що у Вінниці мешкає лише рік, переїхав сюди до коханої із Александрії.
- Вінниця чудове місце. Думаю, що я тут надовго. - каже художник.



Переглядів: 9252
Поширень: 0