Вихованка Вінницького міського палацу мистецтв «Зоря», учениця ЗШ №5 Остапець Анастасія заявила про себе у Парижі вона стала лауреатом ІІ премії у номінації «Естрадний вокал» ІХ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Paris, je t΄aime! Музыка»

Україну на фестивалі представляли дитячі колективи з Києва, Сум, Бердянська, Сімферополя, а Вінницю – лише наша землячка Анастасія Остапець. «Коли під час нагородження оголосили моє ім’я, у залі  глядачі одразу сказали, що «це – Вінниця, це - Україна», – з гордістю згадує Настя.

Фестиваль проходив у Парижі протягом 5 днів. Участь у ньому взяли більше 600 дітей та молоді з різних країн Європи. Концерти на високому рівні відбувались у чотирьох різних концертних залах французької столиці, а членами журі були відомі діячі мистецтв Франції.

Окрім диплому та пам’ятних подарунків, вінничанка отримала один із п’яти суперпризів за найкращий костюм. Окрім цього, Настя Остапець стала однією з небагатьох учасниць  фінального гала-концерту. «Лауреатом І премії стала 18-річна дівчина з Вірменії, яка навчається у консерваторії, тому поступитися їй першістю було для мене дуже почесно», - ділиться враженнями Анастасія. А ще дівчина вдячна своїм  батькам та викладачу з вокалу Лесі Вікторівні Смішко за радість, яку пощастило відчути у Парижі.
 


Переглядів: 3752
Поширень: 0