Вже всьоме проводячи благодійну акцію «Серце до серця» на терені Вінницької області, ми переконуємося у готовності вінничан приходити на допомогу іншим. У цьому році спільними зусиллями зібрані кошти громади, влади і бізнесу області спрямовані на допомогу ендокринологічному диспансеру, який здійснює лікування дітей, хворих на цукровий діабет.

Сьогодні немає жодної територіальної громади на Вінниччині, яка б не приєдналася до проведення акції «Серце до серця». Протягом місяця у всіх школах, ліцеях, коледжах, професійно-технічних училищах працювали волонтери акції.

До проведення цьогорічної акції активно долучились депутати Студентського Парламенту Вінниччини, які стали координаторами заходу у всіх вищих навчальних закладах області.
Всього у проведенні збору коштів в рамках акції беруть участь більше 2500 волонтерів.

Особливістю цьогорічної акції є те, що вона вийшла за межі лише навчальних закладів. До неї приєднались підприємства, організації, установи різних форм власності, а також органи влади та релігійні об’єднання.

Поза акцією не залишились і депутати усіх місцевих рад Вінницької області.
У всіх районах і містах області 5-6 травня проводився фінал акції, відбулись святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів. На цих концертах артисти своїми виступами висловлювали подяку кожному, хто приєднався до благодійного збору коштів допомоги дітям.
Залишилось сподіватись, що і в цьому році Вінниччина в черговий раз продемонструє високий рівень соціальної відповідальності та співпереживання.

Своєю участю у акції ми допомагаємо конкретному маленькому мешканцю Вінницької області, адже кожна дитина має бути здоровою та повноцінно радіти життю!

У Вінниці протягом двох днів на вулицях важко було зустріти перехожих без червоного сердечка на одязі та посмішки на устах. Позитив мешканцям міста дарували багаточисленні волонтери акції, які активно працювали по збору коштів. Спортивно-розважальні конкурси, різноманітні концерти, виставки та аукціони підготували для вінничан організатори акції.

Вперше за 7 років під час фіналу обласного етапу Всеукраїнської акції «Серце до серця» відбувся грандіозний фінальний концерт. Виступали зразкові молодіжні та дитячі колективи міста й області. Зі сцени, яка розташувалася на Площі Стуса біля «Книжки», лунали голоси найкращих вокалістів Вінниці. Підтримати благородну справу зголосився і фронтмен улюбленого вінницького гурту «ТІК» Віктор Бронюк, який запалив площу позитивом та закликав робити добрі та гарні справи.

Для того, аби хоча б трішки відчути те, що відчували учасники акції та просто перехожі - дивіться фоторепортаж.


Переглядів: 3848
Поширень: 0