Цього разу художник здивував країну несподіваним втіленням образу славетного поета, співака та актора Володимира Висоцького. У властивій йому манері Денис Дитинюк спочатку змалював образи, які яскраво характеризували творчість барда. А у фіналі виступу, як завжди несподівано, окремі картини стали одним цілим, перетворившись на портрет Володимира Висоцького.

Цього разу художник вдосконалив техніку - крім традиційних фарб, використовував також фосфоричні. Вони додали виступу ефектності.

Голосування за переможця шоу "Україна має талант-4" триватиме тиждень. І у суботу, 2 червня, під час гала-концерту на каналі "СТБ" ведуча Оксана Марченко оголосить рішення телеглядачів. Тоді й дізнаємось, хто переміг у четвертому сезоні шоу "Україна має талант!" та отримав приз у один мільйон гривень.

Нагадаємо, що крім Дениса Дитинюка, у фіналі шоу "Україна має талант!" залишились Макс Каракулін, колектив "Workout", шоу-театр "ДеСаВі", Анастасія Шиманська, Едуард Клопот, колектив "Тумар КР", Андрій Головня і Сергій Шашков, Євген Хмара і Віталій Тищенко.

Крім того, судді дали шанс пройти у фінал ще одному, одинадцятому учаснику - Євгену Літвінковичу. Його визначили шляхом глядацького голосування серед півфіналістів, які зайняли треті місця.

Щоб підтримати Дениса Дитинюка до 2 червня телефонуйте 0-900-102-0-06, або надсилайте sms з текстом 06 на номер 7766

Читайте також: Інтерв\'ю з Денисом Дитинюком.



Переглядів: 9051
Поширень: 0