Якщо вірити вислову «Як літо почнеш – так його і проведеш», то із впевненістю можна зробити висновок, що це літо буде багатим на яскраві враження та нові відкриття. Адже 2 червня на багатьох інтерактивних майданчиках міста із великим успіхом пройшли перші цьогорічні «Мистецькі вихідні».

Учасникам проекту було запропоновано майстер-класи спортивного, музичного та театрального спрямування. Кожен зміг відчути себе творчою особистістю, спробувавши на практиці техніки декупажу, квілінгу, бісероплетіння, виготовлення мандалів та багато інших. Якщо поки що для вас це лише перелік незрозумілих термінів – то вам обов’язково слід цьому навчитися, відвідавши такі творчі проекти як «Вінниця - люблю», «Живи мистецтво у руках майстрів».

Бібліотеки-філії міської централізованої бібліотечної системи також порадували вінничан та гостей міста презентованими майстер-класами, виставками, конкурсами, іграми для дітвори.

Мікрорайон Пирогово перетворився на справжнє містечко маленьких чарівників – над цим старанно попрацювали майстрині фейс-арту (проект «Арт Шабаш»). Також вони навчали, як можна оживити папір, створюючи з нього прекрасні квіти із солодким сюрпризом усередині.

Проект «Євро-плюс» захопив учасників свята інтелектуальними вікторинами, гумористичними конкурсами та творчими майстер-класами.

Усі присутні не лише спостерігали за роботою майстрів, опановуючи та розвиваючи різноманітні творчі ремесла, а й мали можливість продемонструвати свої власні таланти та вміння імпровізувати. Найактивніші у винагороду за це отримали призи від партнерів проекту компанії МТС та ТРЦ Мегамолл – ручки, кружки, рюкзаки і, звичайно ж, такі бажані - Мега-фішки та МТС-смайлики, що дають шанс на перепустку до фінальних розіграшів та несподіванок. Нагадуємо, у фіналі будуть розіграні головні призи, а це велосипед та нетбук від Мегамоллу та мобільний телефон із золотим номером від компаніі МТС!

Цієї суботи до нас залучаються солодкі партнери «Житомирські ласощі» та ТМ «Ажур». Багато солодких призів, а найголовніше – туристичні путівки для дітей чекають на вас, тому що починаючи з наступної суботи в рамках проекту «Мистецькі вихідні» на майдані Незалежності стартують «Космічні вечірки».

А ви вже маєте плани на вихідні? Будемо раді вас бачити на наших заходах. Чудовий настій, цікаві подарунки та максимум позитивних вражень – гарантовані!

Отже, 9-го червня з 18:00 чекаємо на вас:

  • майдан Незалежності – «Космічні вечірки»;
  • площа Театральна - «Вінниця – люблю»;
  • майданчик біля ККЗ «Райдуга» (ЦПКіВ ім. Горького) - «Арт Шабаш»;
  • мікрорайон Тяжилів - «Живи мистецтво у руках майстрів»;
  • вул. Київська,126 (біля Бібліотеки-філії №12) - «Розважальні шоу театру «Арлекін»;
  • мікрорайон Сабарів (міський клуб № 3) – проект «З любов’ю дітям».

Бібліотеки-філії міської централізованої бібліотечної системи також активно долучаться до представленого творчого проекту своїми культурно-освітніми заходами (9 червня, 17.00- 20.00):

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Країна дитинства - країна мрій»;
  • Бібліотека-філія №1 (просп. Коцюбинського,49)- Творча майстерня клубу «Цікаве дозвілля». Майстер-клас з паперопластики»;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Творча майстерня клубу «Кольоровий вернісаж» на тему: «Види та інші вироби з наповненням кольоровою крейдою»;
  • Бібліотека-філія №6 (просп. К.Маркса,50) - Виставка дитячого малюнку «Усі ми родом із дитинства»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова,32) - Показ художніх та мультиплікаційних фільмів «Подорож у країну Мультляндію»;
  • Бібліотека-філія №8 (вул. Червоноармійська,39) - Книжково-ілюстративний вернісаж «Бібліограйко»;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна, 184) - Літературна вікторина та перегляд літератури «На гостину до казки»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул.Свердлова,189) - Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Хай завжди буде сонце»;
  • Бібліотека-філія №13 (просп. Космонавтів,39) - Презентація творчості членів поетичної групи «Лірики Transcendent’a».

Оголошення!

Нагадуємо всім небайдужим, що 16 червня в рамках проекту «Мистецькі вихідні» вінничани святкуватимуть День бабусі, а вже 23 червня – День Дідуся. Запрошуємо наших бабусь та дідусів на проведення майстер класів з домашнього господарства та взяти участь в конкурсах «Найкраща бабуся» та «Містер дідусь». Всіх бажаючих просимо зареєструватись за телефонами 595053 або 699195. В конкурсі мають право взяти участь члени родини бабусь та дідусів (особливо малеча).


Переглядів: 4716
Поширень: 0