1 червня - Міжнародний День захисту дітей. У Вінниці з цієї нагоди відбулось чимало заходів.

Свято для всієї родини "Доторкнись до дитинства" у Вінниці зібрало декілька тисяч дітлахів біля Кіноконцертної Зали "Райдуга".

У театрі імені Садовського пройшов гала-концерт дитячої творчості «Чарівна Квітка 2012». Участь у ньому взяли більше тридцяти дитячих садочків міста - це більше чотирьох сотень маленьких вінничан.

Свято  дітей пройшло і у Палаці дітей та юнацтва. Там представники міської влади вручили дітям, які позбавлені батьківського піклування солодощі та грошові винагороди. В цьому році їх розмір збільшився на 200 гривень. І становить 600-т - для випускників та 400-а гривень для дітей 1-8 та 10-го класів.

В День захисту дітей, не залишились поза увагою і дітки, які опинились у складних життєвих обставинах. Служба у справах дітей Вінницької міської ради влаштувала для них екскурсію теплоходом річкою Південний Буг. Де на дітлахів у  Сабарові  чекав сюрприз.

В цей день маленькі вінничани мали змогу побачити оперету-казку за повістю Георгія Портного «Книжковий переполох». Її можна було побачити у кіноконцертному залі «Райдуга».

У сквері Козицького представники молодіжної ради при міському голові та центру підліткових клубів за місцем проживанням «Універ» влаштували ігри та розваги для юних вінничан. Зокрема творчі майстерні з фейс- арту, малюнок на асфальті, вокальні номери та інтерактивні ігри.



Переглядів: 3995
Поширень: 0