У суботу, 23 червня, у вінницькому центральному парку культури та відпочинку імені Горького відбудуться народні гуляння з нагоди 75-річчя з дня створення парку. Починаючи з 12-ої години на Фонтанній площі і алеях парку працюватимуть виставки майстрів народного мистецтва, голубів, котів, юних техніків.

О 13 годині на майдані Водограю вінницького парку розпочнеться концерт за участю акторів на ходулях, театру ляльок-велетнів «Арлекін» і цирку «Рів\'єра».

Виїзну книжкову виставку «Зелений оазис Вінниці» побачать вінничани 23 червня у центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Газетні публікації та книги про вінницький парк підготували для виставки працівники обласної наукової бібліотеки імені Тімірязєва.

За 75-років існування парк був місцем проведення загальнодержавних і місцевих свят. У 1986-1989 роках йому присуджували Перехідний червоний прапор Міністерства культури СРСР, який згодом передали парку довічно, - повідомив  вінничанин Володимир Талесник, який майже 30 років був директором центрального парку культури і відпочинку

О 18-й годині вінничан запрошують на площу біля Літнього театру. Саме в цей час розпочнеться урочиста частина святкування ювілею парку і концерт від фіналістів телешоу «Україна має талант».

Дрес-код для входу у парк – одяг у стилі 40-80-х.- повідомив вечірній адміністратор вінницького парку імені Горького у 60-70-х роках Людмила Васильєва.

Варто згадати, що Вінницький парк культури визнали кращим в Україні у 2011 році



Переглядів: 6079
Поширень: 0