Купальські "Мистецькі вихідні"

Свято Івана Купала, як завжди, наше місто відсвяткувало із великим розмахом. Але проекту «Мистецькі вихідні» це не завадило зібрати на своїх площадках чималу аудиторію глядачів – віддані прихильники та учасники проекту ніколи не втрачають можливості зарядитись позитивом, навчитись чомусь новому або продемонструвати власні таланти, а на додаток отримати чудові подарунки.

Купальські «Мистецькі вихідні» стали повною альтернативою прадавньому слов’янському святу: учасники свята скупались у вирі гумору, вікторин, нових сюрпризів, а разом це все сплелось у вінок незабутніх вражень. Папаротю ж цього дня послужили Мега-фішки та МТС-смайлики – їх володарями стали найенергійніші й найзавзятіші вінничани та гості міста.

Мистецькі вихідні

Учасниці проекту «Арт Шабаш», а це - колоритні українські дівчата, провели майстер-клас по виготовленню квітки папороті. Варто відмітити, що результат перевершив усі сподівання – із виготовлених квітів можна було створити справжню оранжерею квітів, що за повір’ям посприяють у здійсненні найзаповітніших бажань.

«Космічні вечірки» на майдані Незалежності влаштували своє неповторне купальське дійство із різноманіттям конкурсів, змагань та гарних святкових подарунків.

Мистецькі вихідніНа площі Театральній проект «Твій час» за участі спеціального гостя гурту «Roxete» (м.Київ) та вінницький гурт «Sunset» посприяли гарному проведенню часу шанувальників якісної музики. Дітворі також не довелось байдикувати – все різноманіття вікторин та цікавих завдань було присвячене для пробудження їх запалу та гарного настрою.

Приємно повідомити про те, що до нас на свято завітали гості із ближнього зарубіжжя. Так як цього ж вечора на площі перед міською радою з нагоди відзначення днів культури Білорусії та 130-річчя Янки Купали і Якуба Коласа в м. Вінниці в рамках проекту «Мистецькі вихідні» своїм виступом всіх присутніх порадував ансамбль «Червенські Балагури». Білоруські національні ритми прийшлись до смаку всім присутнім, в тому числі й нашому міському голові Володимиру Борисовичу Гройсману, який також завітав на дане свято.

Нагадуємо, що в рамках «Мистецьких вихідних» з 16 червня по 21 липня 2012 р. для володарів креативних ідей та любителів фотографуватися триває конкурс від компанії МТС на фото «Кращого фаната Вінниці». Для того щоб взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографуватися на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, який можна знайти на площадках ККЗ «Райдуга», будь-якої бібліотеки-філії або міської ради. Далі потрібно залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці». На переможців чекають гарні подарунки: дизайнерські футболки та головний приз - мобільний телефон.

Вже не за горами екватор літа, а це ще один привід урізноманітнити своє дозвілля. «Мистецькі вихідні» у розпалі, отож не зволікайте і долучайтесь! Тут ви можете отримати призи від мобільного партнера проекту - компанії МТС, окрім цього гарні сертифікати на відвідування ковзанки від ТРЦ Мегамолл, що стає ще більш актуальним, коли позначки термометрів долають всі допустимі межі. Солодкі партнери «Житомирські ласощі», ТМ «Ажур» також завжди готові винагородити самих активних та позитивних, готуючи для них свої подарунки.

А у фіналі (23 вересня) будуть підведені підсумки мистецького марафону, виявлені головні переможці міського змагання «Творча битва районів». Окрім цього володарі найбільшої кількості Мега-фішок та МТС- смайликів отримають головні подарунки, а це велосипед та нетбук від Мегамоллу та мобільний телефон із золотим номером від компаніі МТС!

Змагайтесь, беріть участь в конкурсах, долучайтесь до проекту «Мистецькі вихідні» та збирайте бали! Вам обов’язково пощастить!

Пам’ятайте, все найкраще попереду!

Вже цієї субота, а саме 14 липня з 18 години на вас вже традиційно чекає насичена та різноманітна програма:

  • - майдан Незалежності - «Космічні вечірки»
  • - площа Театральна – «Розважальні шоу театру «Арлекін»»
  • - ККЗ «Райдуга» - «З любов’ю дітям»
  • - вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) - «Твій час»
  • - мікрорайон Сабарів (міський клуб №3) – «Інтелектуальний Європлюс» + «Арт Шабаш»
  • - мікрорайон Тяжилів - «Пісня – душа народу»

А бібліотеки-філії цієї ж суботи з 17 години пропонують до вашої уваги такі заходи:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Дари моря». Майстер-клас по виготовленню виробів з морських камінців та черепашок;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Секрети довголіття. Презентація роботи клубу «Органічне землеробство». Ліки з грядки;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Виготовлення фоторамки;
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Конкурс «Я пишу книгу». Написання книг про все, що пов’язано з німецькими казками;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Вишивка кольоровими стрічками;
  • Бібліотека №8 (вул.Червоноармійська, 39) - « Мильні історії» Поляковського Артема. Майстер – клас по виготовленню мила ручної роботи;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Виставка-перегляд «Мандрівка до Країни Журналії»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Майстер-клас «В’яжемо самі» майстрині Штунь І.;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Ліплення з пластиліну «Майбутні скульптори»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Гра-забава «Без книги жити сумно»;

Отже, до нових яскравих зустрічей! Чекаємо на вас!


Переглядів: 5899
Поширень: 0