Захід проводився центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів міста за підтримки відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму міської ради.

Завдання кожної команди включало вокально-хореографічну постановку, з якою всі команди добре впоралися. Молоді, завзяті учасники змагалися між собою, не залишаючи байдужими глядачів. Цікавим був виступ команди «Молодіжний експрес» Вінницького міжрегіонального професійного училище, яка зайняла І місце.

Володарями Гран-прі конкурсу стала команда «Такі Ми є» Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, що показала гарну, чітку хореографію, вишуканість мови та запальні танці. Велика кількість екзотичних та сучасних танців, позитивний заряд енергії та максимум задоволення від заходу отримали як глядачі так і учасники конкурсу.

Переможці заходу в подарунок отримали величезний торт та набір для чаювання, а інші учасники конкурсу - безкоштовні квитки на кінокомедію «Мамма міа» з акторами Меріл Стріп та Пірс Броснан.

Підтримка виконкомом міської ради таких заходів є одним із кроків по реалізації розпорядження міського голови В.Б.Гройсмана «Молодіжна політика - 5 кроків до успіху». Адже, саме підтримка творчих ініціатив учнів професійно-технічних закладів міста, надання їм додаткової можливості самореалізації, популяризація робітничих професій є одним із головним завдань молодіжної політики міста.


Переглядів: 3035
Поширень: 0