Організатори проекту «Мистецькі вихідні», а це - Департамент культури Вінницької міської ради, Центр концертних та фестивальних програм, Інститут розвитку міста та БФ «Подільська громада»» та його партнери компанія МТС та ТРЦ Мегамолл, як завжди, оригінально підійшли до форми проведення заходу. У Вінниці цієї суботи в рамках мистецько-розважального проекту всі охочі святкували День літака – літака, який став символом незалежного польоту творчості та розваг. І цьому літаку вдалось облітати всі інтерактивні майданчики нашого міста.

На площі Театральній його радо зустрів проект «Твій час». Подарунком для вінничан став гурт «The Rocksteady». Гурт існує 2 роки та об’єднав не лише талановитих юнаків, а перш за все – гарних друзів. Ось і склад гурту: ударні – Микола Пак, клавіші – Володимир Сукало, гітара – Олександр Шиваков, бас-гітара та вокал – Станіслав Лановський. Учасники гурту поки що не поєднують себе з будь-яким музичним напрямком. Хлопці віднайшли свій стиль, але назву йому визначить сам слухач. Для гурту Вінниця стала ще однією домівкою, адже недарма його називають «Київський гурт з Вінниці».

На майдані Незалежності було проведено змагання на звання кращих знавців фактів про літаки, приймало участь 2 команди – команда хлопців та команда дівчат. Перемогу тут здобули дівчата, мабуть вони є потенційними стюардесами тих самих літаків, що розсікають хмари у вишині.

У парк Дружби народів штурвал перехопив проект «Арт Шабаш». Для присутніх було підготовлено насичену розважальну програму, інтелектуальні вікторини, і звичайно ж знайшлось заняття для умілих рученят – майстрині вкотре приємно дивували всіх своїми майстер-класами: виготовлення листівок з використанням техніки квілінгу, а також квітів - із тканини.

На площадці мікрорайону Пирогово всіх розважав проект «Гадаєш ти вмієш танцювати?», ведучі майстер-класу показували всім доступні граційні та пластичні рухи, розбавляючи їх жартами та конкурсами. Також того дня було розіграно черговий телефон від мобільної компанії МТС, вітаємо переможницю! А вам бажаємо не зупинятись і далі прагнути до перемоги!

Нагадуємо про наших спонсорів, що завжди мають запаси подарунків для вас. Це генеральний спонсор ТОВ «Видавництво Поділля», подарунки від якого дуже актуальні у даний період, коли школа от-от покличе усіх школярів до знань. А ще солодкий спонсор призового фонду ТМ «Солодка мрія», що задовольнить смаки будь-якого ласуна.

Традиційним вже став проект «Битва районів-2», що цього тижня проходив на площі біля ТРЦ Мегамолл. 19 талановитих жителів району «Вишенька» демонстрували свої таланти: танці найрізноманітніших стилів, наймелодійніший спів – чимала кількість глядачів зібралась за цим всім поспостерігати та повболівати за сміливців.

В результаті оцінок журі, фіналістами стали: Кубіс Володимир, ансамбль "Берегиня", Чеканівська Ганна, Севастьянов Василь, Константинова Ріта та донька Валерія, Самуляк Каріна, Голубко Альона, Бергень Ліза, Моргунов В’ячеслав, Афанасьева Олександра. Шлемо найщиріші вітання черговим підкорювачам першої сходинки на шляху до перемоги у фіналі проекту і бажаємо гідно себе проявити у подальшому змаганні. Наступний відбірковий тур проекту пройде 2 вересня у районі по вул. Фрунзе. Закликаємо вас прийняти участь та незабутньо провести свій час! Чи у ролі конкурсанта, чи у ролі глядача – обирати вам.

А ми усім бажаємо, щоб незалежно від обставин ви завжди досягали незнаних висот, були окрилені та натхненні новими ідеями. І нехай ця осінь для кожного стане особливою!

Цієї суботи з 17:00 на вас чекає цікава розважальна програма:

  • майдан Незалежності – проект «Здраствуй, школа!»
  • виступ гурту «ВінБенд» та вихованців вокальної студії «Дивосвіт»
  • площа Театральна – в рамках проекту «Здраствуй, школа!» студентське братство зустрічає студентський навчальний рік. З програмою "Моє життя - рок" виступатимуть рок-гурти: СЕРЦЕ ДЖЕННІФЕР, NAGVAYER, LED WIND, ІLLINCI;
  • ККЗ «Райдуга» - в рамках проекту «Здраствуй, школа!» відбудеться концертна танцювальна програма «Гадаєш ти вмієш танцювати?»;
  • мікрорайон Тяжилів - «Розважальні шоу театру «Арлекін»;
  • мікрорайон Сабарів (міський клуб №3) – «Карнавал у дворі».

Географія святкування початку нового навчального року розширюється. І вже в суботу до нас приєднуються позашкільні мистецькі навчальні заклади.

В рамках в рамках проекту «Здраствуй, школа!» по вул. Островського 85, на площі біля Дитячої школи мистецтв відбудеться Святковий концерт. Початок об 11 год.

Біля Дитячої музичної школи № 2 в рамках проекту «Здрастуй школа» відбудеться велика концертна програма. Початок об 11.30.

По вул. Космонавтів, 39 біля ДШМ «Вишенька», учні та викладачі якої презентували багато цікавих програм для мешканців мікрорайону, відбудеться концерт, початок якого о 12 год.

Запрошуємо всіх приєднатися до нас та відсвяткувати разом початок нового навчального року

А бібліотеки-філії вже з 17 години пропонують до вашої уваги цілий ряд заходів різного спрямування:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Здрастуй, школо! Здрастуй, школо! Сяють усмішки навколо» гра-квест та велика концертна програма учнів Дитячої музичної школи №1;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - «Знання – це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього». Нові видання в бібліотеці. Акція:безкоштовний запис до бібліотеки;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Виготовлення закладок;
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - «Вивчаємо англійську»
  • тема «Здрастуй, школо! Для чого навчатись у школі». Розповіді гуртківців «Моє враження про літні канікули»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) – Українська народна іграшка;
  • Бібліотека №8 (вул.Червоноармійська, 39) – « Нам до школи вже час» книжково – ілюстративна виставка. Бібліограйка;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) – «Знання- це скарб, а вміння вчитись- ключ до нього». Нові видання в бібліотеці. Безкоштовний запис до бібліотеки;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) – Виставка робіт «Наші руки не для скуки»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) – Рухливі ігри «Країна Вигравалія»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) – Конкурс гуморесок «Смішинки з писаної торбинки». Літературний диліжанс «Поділля – колиска і доля». «Лірики Transcendent’a» презентують доробки своїх віршів;
  • Центральна дитяча бібліотека (проспект Космонавтів, 63) - Інформ-коктейль до Дня Краси «Краса врятує світ».

Отож до зустрічі восени! Як завжди, чекаємо на вас!


Переглядів: 4838
Поширень: 0