Розширюючи рамки фестивалю, уже вдруге юних талантів об’єднує Другий Всеукраїнський конкурс молодих джазових виконавців. Конкурс об’єднує креативних талановитих молодих джазовий виконавців, для яких джаз – не лише музика, а стиль життя.

На адресу організаторів надійшло 47 заявок, до фіналу конкурсу було традиційно відібрано 10 учасників.

Конкурс проходив в галереї сучасного мистецтва «АртШик», а фінальна церемонія нагородження відбулася у Вінницькому літературно-меморіальному музеї М. М. Коцюбинського.

Юні джазмени були у захваті, адже нагороди їм вручили не лише продюсер фестивалю «Вінниця джаз фест» Ірина Френкель, а й зірки світового джазу – італійське тріо Kekko Fornarelli та грузино-іспанський колектив «The Shin». Вечір завершив «джем сейшн» - джазове барбекю при свічках під старою липою музею. Імпровізації молодих талантів були доповнені спілкуванням з досвідченими музикантами, ароматом смажених сосисок та гарячим чаєм.

Конкурс відкрив нові імена, нові таланти та подарував незабутні враження.

Переможці конкурсу взяли участь у концертній програмі фестивалю «Вінниця Джаз Фест» в рамках проекту «Jazz de Paris» та джазових сніданків в гіпермаркеті «Грош» 22-23 вересня.

Ми вітаємо переможців конкурсу:

  • номінація «вокал» молодшої вікової категорії – Анастасія Прус;
  • номінація «вокал» старшої вікової категорії – ансамбль «United People» та Андрій Семенов;
  • номінація «інструментальна музика» молодшої вікової категорії – Марина Пахолюк та Андрій Стецюк.

Лауреатами конкурсу за рішення журі стали Олена Огородник та Ростислав Войтко.

Джазовий бум у Вінниці не завершився, ми запрошуємо усіх 30 вересня на закриття джазових тижнів в гіпермаркеті «Грош» та 01 жовтня на ШИКарне та БЛИСкуче дефіле.

Відчуйте атмосферу джазу разом з нами.


Переглядів: 5446
Поширень: 0