Цього року організатори проекту, а це Департамент культури Вінницької міської ради, Центр концертних та фестивальних програм, Інститут розвитку міста та БФ «Подільська громада» подбали про надзвичайно яскраве наповнення та новизну програми даного проекту. Звичайно ж, дійство не обійшлося без приємних сюрпризів!

Протягом усього проекту на різних майданчиках нашого міста: площі Грушевського, площі Театральній, на майдані Незалежності, у мікрорайонах Сабарів, Тяжилів, Пирогово, МПКіВ «Дружба народів» та на майданчиках біля бібліотек-філій відбувалися найрізноманітніші захоплюючі дійства, починаючи з хореографічних та вокальних номерів, та закінчуючи майстер-класами з найрізноманітніших видів мистецтва.

Отож, будемо підводити підсумки цієї натхненної праці багатьох людей.

Звичайно ж, хочемо подякувати всім проектам-учасникам, що завжди приємно дивували чимось новим! А це: проект-заклик до різнопланового відпочинку «Інтелектуальний Євро плюс», завжди привітний проект «Відпочиваємо дружно», захоплюючий та цікавий - «Лялькова феєрія», пізнавальний і патріотичний «Пісня – душа народу», надзвичайно оригінальний - «Арт Шабаш», корисний для кожного - «Твій час», креативний - «Карнавал у дворі», неймовірно веселий проект «Розважальні шоу театру «Арлекін», найенергійніший - «Гадає ти вмієш танцювати?», надихаючий проект «Живи мистецтво у руках майстрів!», широкоформатний «Поетичний ринг і класика та сучасність», щирий та цікавий проект «З любов’ю - дітям», креативний проект «Вінниця - люблю» та масштабний проект «Арт-інтервенція», що збагатив наше рідне місто новими, оригінально оформленими місцями для того, щоб кожен зміг ними милуватися та особисто доторкнутись до мистецтва. Всі перераховані проекти настільки різні, але водночас настільки схожі, адже їх об’єднує спільна мета – зробити наш світ кращим, показати кожному, як при бажанні можна урізноманітнити свій відпочинок та життя вцілому, прагнучи до розвитку та самовдосконалення.

Ми переконані, що після проведення цього проекту у нашому місті стало все більше нових талантів, яким є до чого прагнути. Можливо саме вони вже наступного сезону приємно здивують нас власним проектом.

Кожен учасник мистецького проекту міг стати не тільки його активним учасником, а й отримати так звані миттєві призи (запрошення на дитячі вистави, сувенірну продукцію від наших партнерів, стартові пакети МТС та сертифікати на безкоштовне відвідування боулінгу та ковзанки в ТРЦ Мегамолл). А всі, хто збирав мега-фішки, на закритті проекту 23 вересня, взяли участь в розіграші призів, щоби стати щасливим володарем нетбука та велосипеда від Мегамоллу. Всі мега-фішки були відправлені до спеціального лототрону, звідки й були витягнені щасливі жереби. Розіграш пройшов прозоро, для жеребкування була обрана пересічна дівчинка зі натовпу. Серед п’ятисот учасників розіграшу неймовірно пощастило: власниці нового велосипеду Картавовій Світлані, а також Вязніковій Софії, якій у чесній боротьбі дістався омріяний нетбук. Отож, вітаємо дівчат й бажаємо подальшого везіння, наполегливості та нових трофеїв!

Безумовно висловлюєм велику подяку нашим чудовим спонсорам: ТРЦ Мегамоллу, мобільній компанії МТС, солодким спонсорам ТМ «Ажур» та «Солодка мрія». Саме вони на протязі усього проекту радували вас, любі учасники, чудовими подарунками та сюрпризами.

Цьогорічний проект «Мистецькі вихідні» завершився. Але невичерпними є нові ідеї, відкриття та творчість кожного з вас. Тому закликаємо вас якнайяскравіше проживати своє життя, та знаходити у кожному його дні час на гарний і різноманітний відпочинок.

Отож, до нових зустрічей у наступному мистецькому сезоні!


Переглядів: 4102
Поширень: 0