Успішний програміст, що спеціалізується на ботах, погоджується на роботу в Чілі. Але, замість обіцяних тисяч доларів, він отримує смертельні пригоди. Боти, яких йому треба зупинити, це нанороботи, що вирвалися з-під контролю. Їм до вподоби смак людської плоті…

Технотрилер – це гібридний жанр, в якому переплетені наукова фантастика, реально існуючі технлогії і ще купа всього. В подібній стилістиці писав Майкл Крайтон, автор «Парку Юрського періоду». В цьому ж жанрі писали на ранньому етапі кар’єри Том Кленсі і Ден Браун (два перші романи Брауна є стовідсотковими технотрилерами).

Опановувати вільну нішу в сучукрліті почав Макс Кідрук. У його «Боті» злилися воєдино людська психологія, нанотехнології та програмування (бот – це комп’ютерна програма, яка імітує дії людини). Головний герой — київський програміст Тимур – потрапив до міжнародної групи вчених, які "догралися" до техногенної катастрофи, ще невідомої людству!

Незвідана Чилійська пустеля, цілковита відірваність від цивілізації, моторошні досліди над людським мозком і… щось страшне, моторошне, невідоме, що вилізло з того мозку – все це чекає на читачів у романі Кідрука.



Переглядів: 3730
Поширень: 0