Днями на музичному телеканале М1 відбулась всеукраїнська прем\'єра нового відео групи "Серце Дженніфер" на пісню "У Світі Думок".

- Режисером кліпу стала Лєра Еклєра. Вона й відповідає за той прекрасний відеоряд, який усі ми можемо спостерігати у відео. Спасибі їй за це, і спасибі всім, хто брав участь у зйомках, - говорить лідер групи "Сердце Дженіфер" Олег Пилипенко.

За його словами, пісня "У Світі Думок" була написана ще у 2009 році.

- Спочатку я награв музику та записав її на диктофон, - пригадує Олег Пилипенко. - А згодом їхав у поїзді і мені в голову почали приходити слова, я в свою чергу записував їх у молескін. Поки їхав з Києва до Вінниці написав пісню. Що стосується її змісту, то це здебільшого мої інтимні переживання.

Музиканти групи кажуть, що вирішили не особливо морочитись із сюжетною лінією відео, віддавши перевагу спробі зафіксувати дух часу, своє дозвілля, відпочинок.

- Взяли мою камеру, гуляли Києвом, тусили, веселились, - каже Олег Пилипенко. - Перед цим я дивився рекламу "Pull & Bear", тож мені захотілось, щоб ми зняли щось близьке за настроєм. Європа... Стиль... Усе таке... Потім ми це змонтували, зробили пост-продакшн, і отримали відео-кліп.

- Скільки вам коштувало відзняти відео?

- Бюджет кліпу - три пляшки віски, на більше не вистачило грошей, - жартує Олег Пилипенко.


Переглядів: 4271
Поширень: 0