9 листопада у приміщенні Будинку офіцерів для вінничан виступив з найкращими своїми здобутками академічний ансамбль пісні і танцю МВС України. Колектив, який зібрав понад сотню талановитих людей подарував присутнім кращі надбання українського, радянського та світового музичного мистецтва.

- До нашого ансамблю входить хор, оркестр, балет та солісти. У колективі працює одинадцять народних та вісімнадцять заслужених артистів України, серед яких Володимир Нечипоренко, Степан Савка, Олег Філіпенко, Леонід Сандуленко, Валентина Степова, Єлізавета Гаврилюк, Марта Шпак, вокальний квартет «Гетьман» та багато інших талановитих людей. Репертуар дуже різноманітний та багатожанровий – це класичні пісні, патріотичні, сучасні, народні, пісні про міліцію, - розповідає керівник ансамблю полковник Віктор Романуцький.

Одним з головних складових ансамблю є вокальний чоловічий квартет «Гетьман». Про свій незмінний склад квартету, який є лауреатом міжнародної премії Григорія Сковороди, з задоволенням розповів його керівник – народний артист України Петро Заєць.

- В цьому році нашому чоловічому колективу виповнюється 21 рік. За цей час з виступами ми об’їхали майже весь світ. Неодноразово бували і в Вінниці. Цього разу в Вінниці ми завершуємо свій гастрольний тур, який тривав по Західній Україні, - розповідає Петро Заєць. - Дуже пишаюся тим, що стільки років поспіль склад квартету залишається незмінним. Переважна більшість пісень з репертуару колективу – українські пісні. Візитівкою квартету є пісня Вадима Крищенка та Володимира Домшинського «Вишенька-черешенька». Але в нашій роботі головним залишається глядач, тому під час концертів виконуємо ті пісні, які бажає чути публіка.



Переглядів: 6878
Поширень: 0