У вересні вийшла нова книга легендарного та таємничого Віктора Суворова — «Кузькіна мать». Новинку від «ворога народу» (як його обізвали керівники спецслужб СРСР), автора історичних бестселерів «Криголам» та «Акваріум» презентують письменники та головні редактори видавництва «Зелений пес» Брати Капранови. Презентація книги відбудеться у Тернополі — 13 листопада о 18:30 в книгарні «Є».

Особистість Суворова оповита таємницями, міфами та домислами. Навіть його прізвище в Україні завжди писали по-різному — чи то Різуне, чи Рєзун.

Тож, вперше шпигун-історик-дослідник-письменник наважився розповісти правду про своє життя, а саме — написати автобіографію.

Читачі з перших вуст дізнаються про навчання письменника у Суворівському училищі, про реальну шпигунську діяльність, чому у своїх книгах він перейменовував людей, як насправді тікав з СРСР, коли й чому взявся за письменництво. Нарешті Віктор Суворов дає справжню інформацію про себе, яку весь час мріяла приховати радянська система.

В книзі «Кузькіна мать», присвяченій Карибській кризі (50-ліття якої ми відзначаємо цього року) Суворов здивує не лише фактами про ядерне протистояння Радянського Союзу та США, яке мало не поставило крапку у розвитку людської цивілізації, але й автобіографією та першим зверненням до українського читача. Адже досі книжки українця Рєзуна ще не виходили українською мовою.

Нагадаємо, що «Кузькіна мать» – крилатий вислів Хрущова, а до того ще й назва 50-мільйонної ядерної бомби, яку Радянський Союз підірвав на Новій Землі щоб залякати імперіалістів.

Презентація відбудеться 13 листопада о 18:00 в книгарні «Є» (вул. Соборна, 89).

Вхід вільний.

Додаткова інформація за телефоном: 067 328 32 03



Переглядів: 3877
Поширень: 0