- Я по телевізору побачила рекламу, - розповідає дівчина. - Разом зі своєю вчителькою вокалу Світланою Петрівною вирішили взяти участь. Спершу ми заповнили анкету і записали у студії дві пісні: «Hurt» і «Зелен клен». Надіслали анкету та чекали…

- Оскільки мені уже 14 років, це був мій останній шанс потрапити у проект, - каже Єлизавета.

Коли дівчина перебувала в Алушті на Міжнародному конкурсі «Мистецькі барви» до викладача по вокалу зателефонувала колега із музикальної школи і повідомила Світлану Петрівну, що Єлизавета пройшла кастинг та має шанс заспівати на «сліпих прослуховуваннях» телепроекту «Голос. Діти» на 1+1.

- Якщо чесно, у мене просто не було слів, коли вчителька повідомила про те, що я пройшла. Мене просто переповнювали емоції….. Це ж була моя мрія, і вона здійснилася, - розповідає дівчинка.

На «сліпі прослуховування» Єлизавета поїхала з чималою підтримкою. Друзі підтримували Єлизавету в залі, а мати, два брати, дві сестрички , дві вчительки з музичної школи були за кулісами та з нетерпінням чекали її виступу.

Настала та хвилина, коли 14-річна вінничанка вийшла на сцену, де попереду неї, обернувшись спинами, сиділи три зіркові тренери.

Єлизавета виконала усім відому композицію Крістіни Агілери «Hurt». Але, на жаль, жоден із тренерів так і не натиснув кнопку. Хоча Тіна Кароль ледь не забрала дівчинку у свою команду. Завагалась і в останню хвилину передумала натискати кнопку. Як прокоментувала Тіна, вона відчула хвилювання в голосі, хоча по вокалу пісня була виконана бездоганно.

 

- Я ледь стримувала себе, аби не заплакати на сцені, - розповідає Єлизавета. - Тренери щось говорили, а я їх наче не чула. Я дуже розчарувалася...

На запитання, а якби так сталося, і усі три тренери натиснули на кнопку та повернули до тебе свої крісла, кого б ти обрала, дівчина відповіла, що обрала б своїм тренером Світлану Лободу.

Та для вінничанки ще не все втрачено. Єлизавета Розізнана може отримати шанс заспівати у прямому ефірі й отримати спеціальний приз від проекту «Голос. Діти».

На офіційній сторінці "Голос. Діти" стартувало альтернативне голосування за вибулих конкурсантів. Минулого тижня глядачі голосували за Єлизавету Розізнану, Дар\'ю Акулову і Гідаята Сеідова. Наразі голосування за цих виконавців закінчено. Оскільки Єлизавета набрала найбільшу кількість глядацьких "лайків" (1078), вона стала переможницею цього голосування і має шанс перемогти також у фінальному голосуванні та заспівати у прямому ефірі.

- Моєю мрією було пройти кастинг і заспівати для зіркових тренерів. Але я не пройшла, - каже дівчина. – Зараз у мене нова мрія - перемогти у альтернативному голосуванні, щоб заспівати у прямому ефірі.

У фінальному голосуванні візьмуть участь 6 вокалістів (по одному з кожного епізоду «сліпих» прослуховувань), які отримали найбільшу кількість балів. Їхнє відео буде повторно розміщене для другого етапу голосування на сайті «Голос. Діти», і за тиждень визначеться «Вибір глядачів».

Наразі глядачі вже обрали трьох фіналіств другого етапу голосування: Романа Сасанчина, Єлизавету Розізнану і Олексія Ткаченка.

Вінничанам залишається чекати на фінальне голосування та підтримати 14-річну землячку Єлизавету Розізнану.

Як ми повідомляли раніше, 25 листопада 10-річний Назарій Стінянський з Вінниці успішно подолав етап «сліпих прослуховувань» шоу «Голос. Діти», що на телеканалі 1+1 та потрапив у команду Олега Скрипки.



Переглядів: 6395
Поширень: 0