Відбір же претенденток на корону, яка дістанеться найкрасивішій дівчині місті починається уже зараз. У Палаці мистецтв "Зоря" 16 січня пройде відбірковий тур.

Наразі організатори ще вирішують, як саме відбуватиметься конкурс, насамперед його фінал. Проте, як зазначив директор Палацу мистецтв Євген Майданик, уже вирішено, що, на відміну від попередніх разів, дівчата матимуть більше танцювальних виступів, а не просто дефіле на сцені.

Євген Майданик також повідомив, що цього року очікують на участь у конкурсі близько 70-80-ти красунь. Ще з початку тижня претенденток було небагато, втім, організатори заспоколюють, мовляв переважна більшість дівчат реєструється безпосередньо перед відбірковим туром. До фіналу потраплять 16 учасниць, яких обиратиме журі, у складі представників ЗМІ.

Торік, нагадаємо, титул найкрасивішої дівчини Вінниці отримала учениця 11-го класу школи №35 Лілія Поліщук, котра, як відзначило журі, з-поміж інших учасниць виділялась стрункою фігурою і високим зростом - 175 сантиметрів.


Переглядів: 3689
Поширень: 0