Ірина Білик та Віктор Бронюк

Нагадаємо, що це вже друга дуетна робота гурту ТІК та Ірини Білик. Першою була композиція «Не цілуй», яку артисти презентували влітку 2012 року.

«Так, як наша пісня «Не цілуй» отримала багато схвальних відгуків, виникла ідея записати разом ще одну композицію, - каже Віктор Бронюк. – Коли ми з Ірою пересіклись на гастролях, я запропонував їй співпрацю, вона погодилась. Знайшли вікно між концертами та днями записали її.

Знаю, що багато хто буде порівнювати пісню із нашою попередньою дуетною роботою, але не варто! «Не цілуй» та «Зима» дуже різні. Сподіваємось, що наша нова пісня подарує Вам гарний настрій та теплі емоції на усю зиму».

Українська примадонна Ірина Білик вбачає у новій пісні магічний сенс та вірить у дива.

«Я дуже чекаю на Новий рік, - каже Ірина. - Думаю, що в 2013-му моє життя кардинально зміниться. Я більше ніколи не сумуватиму, а життя стане схожим на казку. Пісня, яку написав Вітя Бронюк, також магічна. Вона зможе принести максимум задоволення нашим шанувальникам. І всі, хто любить, коли я співаю українською, знову будуть щасливими. А ця спільна робота - ще один привід для того, щоб побачитись з чудовим другом та талановитим музикантом не лише на концерті, але й в звичайному житті. Адже, так важливо при зустрічі просто говорити про життя, висловлювати один одному слова підтримки, дарувати приємні емоції та обмінюватись трепетними подарунками. Друзі, вірте у дива і вони обов’язково з вами відбуватимуться».



Переглядів: 6108
Поширень: 0