На виставці дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» було представлено 179 творчих робіт учнів шести міських шкіл, Вінницької дитячої школи мистецтв та освітніх закладів Могилів-Подільського, Муровано-Куриловецького, Козятинського і Барського районів Вінницької області. У конкурсі взяли участь діти та підлітки від 5 до 17 років, роботи яких оцінювалися за віковими категоріями. Виконувалися дитячі малюнки за трьома напрямками-номінаціями:

  • “Я пізнаю якісну продукцію”,
  • “Ми – архітектори якісного світу”
  • “Кращий плакат на споживчу тематику”.

Рішенням регіонального конкурсного журі визначено по троє переможців у кожній з номінацій, які посіли перше, друге та третє місця в кожній віковій категорії. 6 учасників конкурсу відзначені спеціальними призами, а 9 робіт, які зайняли перші місця, були надані для участі у конкурсі на загальнодержавному рівні.

Серед робіт, які були представлені на розгляд Головного конкурсного журі 9-ї Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі", робота Мельник Руслани в номінації "Ми архітектори якісного світу" категорія 13-17 років зайняла 1 місце на загальнодержавному рівні виставки-конкурсу.

Ще два учасники конкурсу з Вінниці відзначені Головним конкурсним журі та були нагороджені заохочувальними призами за оригінальну техніку виконання та майстерність: Кобевнік Олександра, вихованка Вінницької дитячої школи мистецтв, в номінації "Ми архітектори якісного світу" за роботу "У якісному світі – сучасна, кольорова архітектура та Волощук Інна, учениця школи № 29 за роботу "Моя Україна" в номінації "Кращий плакат на споживчу тематику". Бевз Марина, Купрій Олександра, Мацкайло Тетяна, Старинщук Ірина, Німачук Іванна, Муржак Анастасія отримали дипломи учасників Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка.​



Переглядів: 3408
Поширень: 0