Представництво Фонду Народонаселення ООН в Україні спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації протягом жовтня – листопада 2012 року проводило конкурс дитячих малюнків «Я – моє здоров’я – навколишній світ – моє майбутнє». Опрацювавши подані матеріали, оргкомітет конкурсу визначив кращі творчі роботи, запросивши до нагородження їх авторів. Нагородження переможців відбулося 12 грудня у приміщенні управління освіти і науки облдержадміністрації.

Один із переможців конкурсу дитячих малюнків  «Я – моє здоров’я – навколишній світ – моє майбутнє»

Вітаючи призерів творчого марафону, перший заступник начальника управління освіти і науки ОДА Олена Чорна зауважила, що назва конкурсу є символічною, оскільки дає зрозуміти, що саме молодь – майбутнє нашої держави і за юнацькими талантами – завтрашній день.

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку  «Я – моє здоров’я – навколишній світ – моє майбутнє»

У свою чергу, заступник Представника Фонду Народонаселення ООН в Україні Павло Замостян, вручаючи нагороди переможцям конкурсу зазначив, що такий творчий проект спрямований на розвиток можливостей молоді, залучення її до здорового способу життя. «Саме через творчість можна висвітлити сучасні проблеми та життєві виклики, пов’язані зі здоров’ям, з екологічною ситуацією, аби майбутні покоління могли насолоджуватися життям у мирі та спокої. Тож ми й запропонували провести цей конкурс, давши можливість молодому поколінню реалізуватися та висловити власні погляди на озвучені проблеми», - зазначив Павло Замостян.

За результатами конкурсу переможцями визначено:

У номінації «Збережімо зелений світ для майбутніх поколінь»:

  • І місце – Богдан Кучма (ЗОШ І-ІІІ ст. № 36 м. Вінниці) та Іванна Шевчук (Вінницька СЗОШ І-ІІІ ст. № 9);
  • ІІ місце розділили між собою студенти Вінницького будівельного технікуму Андрій Науменко та Яна Халуп’як;
  • ІІІ місце – Роман Чорний (Тульчинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2) та Вероніка Якубовські (НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.– гуманітарно-естетичний колегіум № 29 м. Вінниці).

У номінації «Моє здоров’я – моє майбутнє»:

Володарем гран-прі став учень Вінницької ЗОШ І-ІІІ ст. №32 Олександр Габур.

  • І місце – Олександр Шевчук (СЗОШ І-ІІІ ст. № 9 м. Вінниці);
  • ІІ місце – Едуард Сапожник (НВК: ЗОШ І-ІІ ст. – ліцей № 7 Вінницької міської ради);
  • ІІІ місце – Дарина Куца (НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – гуманітарно-естетичний колегіум № 29 м. Вінниці).

Переможці конкурсу дитячого малюнку  «Я – моє здоров’я – навколишній світ – моє майбутнє»

Переможцям та призерам конкурсу вручено відповідні дипломи та цінні подарунки, серед яких: MP3-плеєри, мобільні телефони та електронні книги, ще 13 учасників творчого змагання отримали від ФН ООН заохочувальні призи.



Переглядів: 6143
Поширень: 0