Метою проведення фотоконкурсу є ствердження родинного виховання дитини як національної цінності.

Участь у Фотоконкурсі може взяти кожен, хто захоплюється фотографією та бажає підготувати фотороботу відповідно до тематичної спрямованості Фотоконкурсу, вимог до виготовлення та оформлення робіт.

До участі приймалися роботи в чотирьох номінаціях:

  • «Наш вибір – здоров’я» – виховання дітей та молоді через зацікавлення до мистецтва, спорту та ін.;
  • «Всі різні – всі рівні» – освітлення дитячих проблем через фотографію;
  • «Нас єднає Україна» – виховання в гармонії з довкіллям, відображення першоджерел роду, зв’язку поколінь, народних традицій;
  • «Тепер я маю родину» – сімейні форми виховання (опікунські та прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу) як осередки виховання дитини в сімейному оточенні в любові, злагоді, научінні, спільній грі, праці та відпочинку.

Надіслані на фотоконкурс роботи відображають в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою є дитина (діти) в життєдіяльності та взаєминах у сімейному оточенні.

Цього року на конкурс надіслано 145 робіт від 38 учасників з 10 районів області.

За результатами роботи журі в номінації «Наш вибір – здоров’я» переможцем за надіслане на конкурс фото «Сильний, сміливий, спритний» визнано Герасимчука Геннадія Олександровича, учасника з м. Липовця.

Нагородження переможців фотоконкурсу

В номінації «Всі різні – всі рівні» переможцем за надіслане на конкурс фото «Всі ми родом з дитинства» визнано Крупельницьку Олену Олександрівну з Крижопільського району.

В номінації «Нас єднає Україна» переможцем за надіслане на конкурс фото «На камені ноги мила» журі визначило Загороднього Миколу Андрійовича з м. Хмільника.

В номінації «Тепер я маю родину» переможцем за надіслане на конкурс фото «Дитяча мрія» журі визначило Брумар Вікторію Яківну з с.Рахни Лісові Шаргородського району.

12 грудня 2012 року під час святкової зустрічі студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Вінницької області з числа дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з керівниками Вінницької області відбулось нагородження переможців VIІ обласного фотоконкурсу «Світ дитячої мрії».

Заступник голови облдержадміністрації Л.М. Спірідонова, заступник голови обласної Ради Ю.В. Медведєв та заступник міського голови В.Є. Балицька вручили переможцям дипломи та цінні подарунки.



Переглядів: 3355
Поширень: 0