Що не кажіть, а кожному із нас у ці новорічні дні хочеться чуда. Кортить отримати від Діда Мороза смішне привітання або ж оригінальний сувенірник. Та можна самому приготувати такий сувенір і порадувати ним рідних! Бо ж найкращий подарунок для них це той – що виготовлений власними руками. Заглибитись у казку цієї засніженої зими допомагають дітям працівники ВМ ЦБС. У бібліотеках – філіях людно, як ніколи. Юні вінничани вже другий тиждень у захваті від пропозицій, до яких можна долучитись у творчих майстернях Діда Мороза, що діють у міській бібліотеці ім. Бевза, центральній дитячій бібліотеці, бібліотеках-філіях №2,8,10,11,12,13. Справді ж, Вінниця – місто дружнє до дітей.

діти у творчих майстернях Діда Мороза

Протягом місяця: з 19 грудня 2012 по 19 січня 2013 року у творчих майстернях доброго Дідуся Мороза хлопчики і дівчатка створюють і собі, і оточуючим чудовий святковий настрій, виготовляють новорічні і різдвяні прикраси, надсилають вітальні листівки. Щодня з 16.00 до 18.00 у кожній із книгозбірень ЦБС влаштовуються майстер-класи, вікторини, дитячі ранки, тощо.

З особливим натхненням трудяться у ці дні молодші школярі, виготовляючи різдвяних янголят з паперу. Це дуже символічно, адже саме янголи першими сповіщають світу про народження Богонемовляти.

листівки створені дітьми у творчих майстернях Діда Мороза

А на майдані Незалежності включно до 19 січня гостей зустрічає справжній Дід Мороз. Тут відкрита його особиста Резиденція. Даний проект департаменту культури Вінницької міської ради привернув увагу не лише вінничан: в Резиденції Діда Мороза під час канікул побували школярі з інших міст і сіл.

діти у творчих майстернях Діда Мороза

Непомітно минає час. Тисячі вінничан та гостей міста вже побували у Резиденції Діда Мороза та у його творчих майстернях, що діють у бібліотеках-філіях. Гарно відпочили, відчули атмосферу новорічного чуда. А на порозі – наступне новорічне свято – Різдво Христове. Різдвяні дзвіночки ось-ось сповістять про сходження Віфліємської зірки, і сотні янголят, виготовлених юними вінничанами, зігріють наші серця.

діти у творчих майстернях Діда Мороза

Міські бібліотеки запрошують вінничан з 16.00 до 18.00 години, розділити радість спілкування з дітьми та поринути разом з ними у казкову новорічну заметіль…



Переглядів: 6610
Поширень: 0