конкурс шпаргалокОрганізатори конкурсу заявляють, що до участі в конкурсі запрошуються ті хто створюють шпаргалки – студенти і школярі, а також викладачі, які мають колекції шпаргалок своїх учнів. В якості конкурсних робіт приймаються не тільки самі шпаргалки, але й розповіді про методи списування на контрольних, самостійних, іспитах. Автори самих кращих виставкових експонатів будуть нагородження пам’ятними подарунками і грамотами.

Скептики запитають, а навіщо такий конкурс на найкращу шпаргалку? Але організатори конкурсу переконані, що коли людина готує шпаргалку їй доводиться не тільки багато разів перечитувати матеріал, але й підходити до створення шпаргалок творчо. Додатковим ефектом є й те, що оприлюднена таємниця створення шпаргалки перестає бути таємницею і вже не може бути використана при здачі іспитів.


Олеся: «Прикольно було почути про те, як дівчата з медичного університету, користуючись тим, що на іспитах вони вдягнуті в білі довгі халати, розписують формулами та складними науковими термінами власні ноги і руки».

конкурс шпаргалок

конкурс шпаргалокДмитро: «Для мене справжнім відкриттям стало те, що дівчата закладають шпаргалки під накладні нігті».

Алла: «Цілу колекцію електронних засобів підготовки шпаргалок приніс до оргкомітету один з викладачів, сучасні інформаційні технології дозволяють в електронних шпаргалках розмістити навіть цілі книги».

Для участі у конкурсі варіанти шпаргалок можна надсилати на електронну адресу: [email protected], або ж свою колекцію шпаргалок для виставки ви можете принести до відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради, вул..Соборна, 59, кімн.218, тел.:59-52-82.


Переглядів: 3220
Поширень: 0