Промовиста назва програми та знатність колективу, що без перебільшення вже вийшла за межі України, зібрала у концертній залі міського Палацу мистецтв “Зоря” прихильників як класичної, так і естрадної музики.

Розпочалася концертна програма балетним номером. Під звуки твору італійського композитора Ніно Рота в інтерпретації оркестру Центру, танцювальний колектив вишукано, з художньою довершеністю змалював силу та красу найпалкішого почуття – “Кохання”. Номер поєднувався з демонстрацією на екрані кадрів із мюзиклу “Ромео і Джульєта”.

Ми дещо по-новому підійшли до питання організації дозвілля військовослужбовців гарнізону, – говорить начальник Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України майор Роман Береговий, – Оновили не лише концертні програми оркестру та ансамблю пісні і танцю, а й втілили у життя нові для нашого колективу режисерські рішення. Як на мене, поєднання музики, танцю чи вокального сольного номера з відеорядом підсилює почуття глядача та сприйняття ним теми твору, теми концертної програми.

Говорячи про підготовку концертної програми “Симфонія кохання”, офіцер зазначає, що це спільна робота усього колективу. Спершу писали сценарій, продумували танцювальні та вокальні номери, а далі – щоденні репетиції. У перерві між ними – пошиття костюмів та виготовлення декорацій. Загалом, над новим проектом творчий колектив Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил працював не більше місяця.

Впродовж концертної програми у виконанні солістів ансамблю звучали відомі світові хіти “You light up my life lyrics”, “Luna”, “Pe-o margine de lume”, “I wanna be loved by you” тощо. Усі вокальні номери виконувалися “на живо” під акомпанемент оркестру Центру. Кожному номеру передували вірші про кохання відомих російських та українських письменників.

Лірична й пристрасна музика, вокальні сольні номера та танцювальні виступи не залишили байдужими нікого. Кожен із номерів завершувався бурхливими оплесками, а по завершенню концертної програми вдячні глядачі, засвідчуючи своє захоплення виступами творчого колективу Центру військово-музичного мистецтва, аплодували стоячи.



Переглядів: 6408
Поширень: 0