ФОТОРЕПОРТАЖ

Захід відбувся за участю вінницьких та київських тренерів: Віктора Рубана (контактна імпровізація, contemporary dance, house-dance), Ігоря Ваганова (hip-hop new style, hip-hop L.A. style), Валерії Малухи (hip-hop lady style, dance hall), Джамілі (belly dance), Тетяни Чистякової (modern dance, аргентинське танго). Тренери давали бажаючим майстер-класи в режимі non-stop з 10-00 до 19-00 вечора.

Паралельно з танцювальними майстер-класами було розгорнуто виставку творів на танцювальну тематику вінницьких художників Олександра Нікітюка, Василя Шпака, заслуженого художника України Василя Чорного, Володимира Купчишина та інш.

Захід був презентований ТД «Галерея Інтершик», Студією сучасного танцю «3Z», відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму міської ради.

Як і було обіцяно Вінницьким міським головою Володимиром Гройсманом творчим колективам надається допомога при проведенні творчих заходів. Для цього Вінницьким міським головою підписано розпорядження «Про першочергові заходи щодо створення умов для самореалізації молоді у м.Вінниці «Молодіжна ініціатива - 5 кроків до успіху»».


Переглядів: 3110
Поширень: 0