Класик свого часу сказав: «краса врятує світ». Керуючись даним висловом і, навіть, можна сказати, взявши його за життєвий девіз, молода вінницька художниця Олеся Пірняк створила велику кількість чудових та оригінальних картин. Вміння творити в Олесі зародилося ще з дитинства, а бажання розвиватись та наполеглива праця, без сумніву, дали про себе знати – це багаточисленні грамоти, дипломи та зайняті неї призові місця в міських та всеукраїнських конкурсах у галузі образотворчого мистецтва. Натхнення дівчина черпає у самому житті, у бажанні творити та приємно дивувати цим оточуючих.

Виставка Олесі Пірняк

Цього понеділка, 11 березня 2013 року о 17 годині в холі Вінницької міської ради відбудеться відкриття персональної виставки Олесі Пірняк. Це вже друга професійна виставка молодої художниці і має вона чудову назву «Візія жіночої краси» (а лиш от-от ми всією країною відзначали чудове свято – Міжнародний жіночий день). Кожен зможе помилуватися картинами та віднайти у ній власне бачення жіночої краси. Ще яскравішим відкриття виставки зроблять вихованці Вінницької дитячої школи мистецтв, даруючи присутнім свої художні номери.

Кажуть, що погода – як жінка… цьогоріч, ця істина актуальна як ніколи. Але віримо, що весна вже от-от завітає до нас - ідею відродження, краси, нових надій авторка вдало втілила у своїх роботах із таким підзмістом, що спочатку весна має прийти у наші серця.

Отож, запрошуємо Вас протягом цього тижня відвідати виставку та ще на крок наблизитись до справжньої весни!



Переглядів: 3941
Поширень: 0