Відкриття виставки – ще один з низки заходів присвячених святкуванню десятиріччя з дня заснування школи мистецтв «Вишенька». За ці роки художнє відділення, на якому зараз працюють 4 викладача високого професійного рівня, досягло значних успіхів. Талановиті учні з «Вишеньки» загалом вибороли 63 нагороди (13 перших місць, 12 других та 17 третіх) на різноманітних конкурсах та святах дитячої творчості, отримали дипломи міських, обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсів. Четверо учнів здобули за цей час звання «Юний художник року».

виставка картин

Ці досягнення безперечно свідчать про дбайливе плекання талантів у стінах школи «Вишенька». Уважні наставники у групах загально-естетичного виховання для наймолодших допомагають обрати дітлахам улюблену справу: танці, співи, гра на музичних інструментах або малювання. Малеча у підготовчих класах художнього відділення (7-8 років) уже бере до рук олівці та пензлі, аби освоїти такі дисципліни як малюнок, живопис, композиція. Вчителі допомагають учням та підтримують їх, сприяють розкриттю художнього потенціалу у дітей.

виставка картин

Зараз на художньому відділенні у школі мистецтв «Вишенька» навчається 130 учнів. Більшість з випускників художнього відділу школи успішно продовжують навчання у різноманітних художніх навчальних закладах нашої держави.

Під час презентації виставки глядачам обов’язково лунатиме музика, адже школа мистецтв «Вишенька» може також по праву пишатись і учнями свого музичного відділу.



Переглядів: 4539
Поширень: 0